PR CUAET
-
Та выдают по немного FD,в чем проблема продлить ВП?
-
Ми подавали в ДП паспортний сервіс у Європі. Гуглила, пишуть що номер повинен бути 6-значний, але у мене на заяві про прийняття в роботу документів вказаний номер заяви 8-значний. Інших номерів на наших заявках не бачу. Вирішила запитати тут. Тому що не знаю, де взяти той номер для перевірки стану паспортів. Дякую.
-
Доброго дня потрібна ваша порада я в Канаді півтора року податки за 23-й рік були подані Проте я не звернула увагу на те щоб заповнити форму про додаткові виплати такі як carbon чи gst/hst 2 місяці тому я окремо заповнила цю форму надіслала їм поштою і лист з проханням оплати заднім числом якщо це можливо (знаю що так) Проте відповіді не отримала жодної, прямий депозит налаштувала також. Чи варто дзвонити їм чи можливо краще дзвонити вже після подання декларації цьогорічної?
-
-
Вроде убрали уже это
-
тут в теме про консульство был лайфхак. надо дату поменять на девайсе и появятся слоты. по-моему, до конца года. Тогда можно забукать где-нибуть через полгода
-
Да все будет хорошо,все ж не могут получить пр одновременно У них 800 тысяч в обработке на данный момент при годовой квоте 395 тысяч
-
Добрий день. Таке питання, в мене є ворк перміт подовженний до 10.2027, але в моеї сімʼї (чоловік і діти) до 08.2025. Якщо я створю заявку на себе та додам інших членів родини то мені можуть подовжити до 2028 і їм заодно чи подовжать всім до мого 2027? Хтось подовжував свій перміт так? Чи краще створити заявку на чоловіка, але тоді в мене буде коротший строк ніж у родини.
-
То не проблема, але по-перше там теж не все так швидко і бувають клинить і відмовляють. І плюс на сімʼю з 4 людей 700$ треба викинути)
-
жаль, это очень облегчало жизнь. Непонятно, почему не сделать это на легальной основе, а не играться в игры с выбрасыванием слотов в разное время, но...
-
Підскажіть, скільки проходить часу від отримання трак номеру DHL до відмітки " паспорт в консульстві" ?