PR CUAET
-
-
Вроде убрали уже это
-
тут в теме про консульство был лайфхак. надо дату поменять на девайсе и появятся слоты. по-моему, до конца года. Тогда можно забукать где-нибуть через полгода
-
Да все будет хорошо,все ж не могут получить пр одновременно У них 800 тысяч в обработке на данный момент при годовой квоте 395 тысяч
-
Добрий день. Таке питання, в мене є ворк перміт подовженний до 10.2027, але в моеї сімʼї (чоловік і діти) до 08.2025. Якщо я створю заявку на себе та додам інших членів родини то мені можуть подовжити до 2028 і їм заодно чи подовжать всім до мого 2027? Хтось подовжував свій перміт так? Чи краще створити заявку на чоловіка, але тоді в мене буде коротший строк ніж у родини.
-
То не проблема, але по-перше там теж не все так швидко і бувають клинить і відмовляють. І плюс на сімʼю з 4 людей 700$ треба викинути)
-
жаль, это очень облегчало жизнь. Непонятно, почему не сделать это на легальной основе, а не играться в игры с выбрасыванием слотов в разное время, но...
-
Підскажіть, скільки проходить часу від отримання трак номеру DHL до відмітки " паспорт в консульстві" ?
-
Может новая власть так и сделает ..
-
Доброго часу всім! Підкажіть, будь ласка, хто слав паспорт на вклейку візи через Express Canadapost. По трекеру видає що паспорт в Оттаві отримали 10 лютого, а коли хочу відслідкувати зворотній конверт, то пише "не знайдено". Скільки в вас займало на отримання паспорту з візою? Чи варто хвилюватися? Дякую!