PR CUAET
-
Дякую за пораду!
-
вони в принципі йдуть місяць на місяць. У січні був, в основному, жовтень. Зараз вже закінчують листопад і почали грудень. І лютий вони видають паралельно. так що є надія, що у квітні беклоги закриють і підуть по нормальному графіку.
-
Візи також зтікли канадськи: тільки вонк перміт є. Я дуже боюся, що нас вигонять з Канади як паспорти закінчаться.
-
Я не спати, ні істи не можу, у мене стресс: зтікуть паспорти, я не зможу працювати, малого не візьмуть в школу. Нажаль у нас немає коштів поіхати в Украіну чи Європу
-
Доброго дня. Я втратила всі надії. Намагаюсь зловити слот на виготовлення паспортів: мені: строк стікає 2027 і синочку маленькому: строк стікає вже в квітні 2026. Я намагалася дуже багатьма засобами: 1. В звичайному режимі(теперішній час, канадський часовий пояс): телефон, ноутбук apple, ноутбук звичайний старенький, айфон. 2. Український часовий пояс, теперішній час 3. Змінила час на майбутній і укр часовий пояс наприклад грудень 01 2025 4. Була в онлайн в 14:59:59 але змінила на укр часовий пояс. В теперішньому часі там пише немає вільних слотів навіть календар з «віконцями» синіми або сірими не дає, коли роблю в майбутньому часі, видає календар з віконцями, навіть сині вільні слоти є, але коли клікаю на них: «сервіс недоступний». Навіть одна добра людина спробувала мені допомогти: зі свого комп’ютера від мого імені намагався зловити слот різними засобами також, але ж та сама ситуація. Я, звісно стала на електронну чергу але хтось сказав: або вона не працює, або більше не приходять слоти
-
Чи є щось, що можна зробити?
-
Онтаріо
-
Ми подаємося на ПР і вже одобрені, подаємо останні документи на останній крок, але ніхто не знає, скільки займе той ПР процес. Що мені робити? Як же робити з слотами якщо іх немає? Я не хочу втратити роботу і не хочу щоб дитину в школу не прийняли
-
Доброго дня, у дружини паспорт дійсний до серпня 2025, ворк перміт до серпня також. Паспорт зараз немає змоги продовжити у консульстві в ручну та слот на новий паспорт можливий у вересні. Чув що при подачі на новий ворк перміт можливо вкласти інший документ що посвідчує особу, а не паспорт. Чи є інші варіанти?