PR CUAET
-
Срок ваших паспортів стікає наступного року. Тому за 2 місяці подовжуєте паспорт по живій черзі. Подаєте на Ворк Перміт подовження. Віза вам не потрібна якщо ви не виїжджаєте з Канади. Чекаєте на ПР
-
До речі, багато писали про проблеми із завантаженням форми 5709. Я теж хвилювалася, але все з першого разу завантажилося без проблем. Для заповнення просто завантажила форму із сайту, потім із завантаженних у браузер документів перетягла її у одну із своїх папок, заповнила, зберегла, то й усе. Користуюся Adobe Acrobat 24.005.20421
-
Хто може підказати які варіанти є для зробити я так розумію тільки через слот новий паспорт для 4 років жити або можливо є якась інформація про то як продовжити паспорт. Дякую
-
Ну. Хтось і з серпня, вересня і жовтня, щось чекає 🤷♂️))
-
Прочитала перелік документів доя отримання нового паспорту, та є таке що треба довідку з місця прописки (як що є) Оце як що є, працює чи треба якось отримати? Але як не зрозуміло. Є досвід? Будь ласка
-
Думаю
-
Привіт! Підкажіть будь-ласка, fee при подачі на фед рівень з номінацією від AOS дитячий "тариф" до 18 чи 21років? Дякую!
-
Доброго дня. А чи запитували по чоловіку military records? Дякую
-
Звідки така інформація? Якщо новий перміт з позначкою CUAET. Він має таку ж дію як і попередній