PR CUAET
-
Українська програма відноситься до спеціальних програм ,так само було для афганців. Для них розглядали три роки , з 2021 до 2024 . Думаю ,що для українців повний розгляд буде тривати до кінця 2026 .
-
Хто замовляв доставку додому паспорта з оттавського консульства Відпіщпиьь будь ласочка
-
Пишіть, може у Вас вийде. Через веб-форму мені відповіли, що аплікація в процесі, поки не отримаю ecopr. Знаю, що люди намагалися через депутатів діяти, але останнім часом навіть на депутатські запити надходить відповідь, що строків надання екопр немає.
-
Привіт, друзі! Отримав номінацію і планую подавати документи на федеральний етап наступного тижня. У мене є питання щодо паспорта мого сина. Його поточний паспорт дійсний до листопада 2025 року. Я знаю, що для отримання PR паспорт має бути дійсним ще щонайменше 6 місяців. Ми вже записалися до українського консульства на подачу заявки на новий паспорт у червні 2025 року – раніше вільних дат немає. Зазвичай паспорт виготовляється близько трьох місяців, тож ми очікуємо його отримати у вересні 2025 року. Я хвилююся, що під час розгляду федеральної заявки офіцери можуть запитати новий паспорт, а ми його ще не отримаємо. Чи є спосіб якось повідомити офіцера про цю ситуацію та надіслати паспорт, коли він буде готовий, щоб через це заявку не анулювали? Можливо, хтось стикався з подібною ситуацією і знає, як правильно діяти? Буду вдячний за поради!
-
На онтарійську подавайтесь, у мене такаж ситуація, подався на job offer foreign worker. Для подачі вам не треба жити в онтаріо, лише на останньому етапі з консультантом напишите листа про "намір" жити в Онтаріо і все
-
З 10 грудня
-
Так Отримав номінацію по Alberta opportunity stream
-
61. Запросили? Я вже 2 міс там сиджу в пулі, навіть відбіру не було :)
-
Не бачу нічого складного. Там видається форма еквівалент т4 і її вносите при заповненні такс. Тяжкого тут ніц немає ніби. Так само як і інвестиції, навчання, робота з дому тощо