PR CUAET
-
Дякую
-
Подавайте документи з чинним паспортом сина та додавайте підтвердження запису в консульство. Якщо офіцер запитає новий паспорт, ви зможете пояснити ситуацію через ЛоЕ + докази, що паспорт виготовляється та надіслати його пізніше, як отримаєте . Головне — слідкувати за оновленнями у справі та оперативно відповідати на запити IRCC.
-
Я теж з 13 січня. Сьогодні звонила, сказали приблизно couple of week чекати🙄 Подивимось...
-
Дякую вам
-
Вибачте за дурне питання, а що за трекер?
-
Подскажите 2 вопроса пожалуйста. 1. Подаюсь на продление ВП и там есть пункт про последний въезд в Канаду. У меня первый в 22м году был, потом в паспорте отметок нет о втором въезде, но я на неделю летал в Европу, и есть отметки об этом европейских стран. Нужно писать этот въезд, я так понимаю? 2. Нужно заполнить 3 последних места работы. Я был на пэйроле - это первое, потом работал как сэлф эмплоймент - это второе, а потом открыл корпорацию - это считается как третье? Спасибо :)
-
Добрий день, хтось недавно продовжував паспорт дорослому в Едмонтоні? На який строк зараз продовжують? І чи потрібно дорослому фото 3,5*4,5 також брати з собою?
-
Нам прийшов до запит на паспорт дитині з АОР, де було дано 60 днів на пред’явлення нового. На той час паспорту залишалось 5.5 місяців, через 15 хвилин прислали листа що не зважайте на попередній лист вам не треба предʼявляти. На разі паспорт тільки чекаємо з України, також чекаємо FD, але коли я дзвонив до IRCC, вони не казали що затримка стосується якихось документів.
-
Нет. Я про украинську прописку
-
Дякую, але мені треба знятися з місця в Україні на зовсім у зв’язку з постійним переїздом закордон. В них була така послуга, але зараз не працює.
-
Service Canada - дзвоніть і ставне appointment. Жива черга здебільшого на біометрію не працює При собі мати загран + BIL + підтвердження запису