PR CUAET
-
Через email відправляли заяву
-
Так
-
Будь ласка, без флуду. Надалі буде працювати бот. Ваші повідомлення 1. Важко читати і зрозуміти 2. Здебільшого не містять відношення до НС Нова робота не ознака того, що людина буде мати шанс пройти по економічній програмі. Нюансів багато, і не лише місце працевлаштування і різновид TEER має значення. Припиняємо розмови ні про що Дякуємо,
-
Ребята всем привет, такой вопрос: моя девушка первый раз подалась на продление ворк пермита но ей продлили ровно до той даты до которой он был? Можете сказать у кого-то была такая же проблема и как вы ее решили?
-
Привіт , сьогодні продовжив паспорт , фото дорослому не потрібно , продовжили на 5 років
-
Підтвердження доставки паспорта вам прийшло від пошти чи від консульства??? Я маю підтвердження від DHL то чи можу їхати забирати??
-
DHL?
-
Відмові на питання: це рішення офіцера, ви його змінити не можете. Якщо є бажання - можна спробувати податися знов. Гарантій що буде інше рішення немає
-
Ребята всем привет, такой вопрос: моя девушка первый раз подалась на продление ворк пермита но ей продлили ровно до той даты до которой он был? Можете сказать у кого-то была такая же проблема и как вы ее решили?
-
Перейдіть у відповідну гілку: t.me/prcuaet/19036 Oleksandr
-
вітаю! Qtrade - поділіться досвідом, будь ласка. Чи варто, чи безпечно? Вже маю рахунок на Wealthsimple