PR CUAET
-
Ребята всем привет, такой вопрос: моя девушка первый раз подалась на продление ворк пермита но ей продлили ровно до той даты до которой он был? Можете сказать у кого-то была такая же проблема и как вы ее решили?
-
Привіт , сьогодні продовжив паспорт , фото дорослому не потрібно , продовжили на 5 років
-
Підтвердження доставки паспорта вам прийшло від пошти чи від консульства??? Я маю підтвердження від DHL то чи можу їхати забирати??
-
DHL?
-
Відмові на питання: це рішення офіцера, ви його змінити не можете. Якщо є бажання - можна спробувати податися знов. Гарантій що буде інше рішення немає
-
Ребята всем привет, такой вопрос: моя девушка первый раз подалась на продление ворк пермита но ей продлили ровно до той даты до которой он был? Можете сказать у кого-то была такая же проблема и как вы ее решили?
-
Перейдіть у відповідну гілку: t.me/prcuaet/19036 Oleksandr
-
вітаю! Qtrade - поділіться досвідом, будь ласка. Чи варто, чи безпечно? Вже маю рахунок на Wealthsimple
-
Використовували заявy DHL?
-
Доброго вечору , підскажіть мені будь ласка , дійсний wp до 3 квітня , сьогодні подався на новий ,( так пізно через те що продовжив паспорт сьогодні , за 2 місяці до кінця його дії ), чи можу продовжувати працювати на роботі після прострочення дати першого wp ? Якщо не прийде новий до того часу
-
Маю питання. Вчора закінчився термін дії профілю ЕЕ в якому була eligible Foreign Skilled Workers. Також на цей профіль мала запрошення від OINP, де ще досі decision in process. Створила новий ЕЕ, заповнила все як у попередньому, лиш додала що вже працюю тут (року ще нема!) і тут мені видає більше балів і пише eligible Canadian Experience Class. Але ж я не маю ще 1560 годин 🫣 Як так?! А Foreign Skilled Workers вже не eligible. І як тепер бути з OINP, який був привʼязаний до попереднього ЕЕ.
-
Після доставки паспорта його мають внести в базу. Коли відстежуєте стан документа має писати ДОКУМЕНТ ПРИБУВ
-
Доброго вечора якщо я і мій чоловік маємо вкладені гроші в FHSA, які документи підійдуть для подачі декларацій в податкову? Маємо листи від банку по типу receipt