PR CUAET
-
Я писала вище, що надсилала веб-форму
-
Я не знаю як у вас 🤷♂️У мене не в банку , завантажив онлайн
-
Зрозумів, дякую)
-
Щось в вас якось «плінтус» повний по балам. Маю припущення був невірний прорахунок. Якщо хочете вирішили тут - поширте детальну інфо вашого кейсу & breakdown CRS points, який надала система після створення профілю.
-
вони на фізичну пошту приходять? чи можна скачати в банкінгу?
-
вибачте, ім'я переплутала
-
Скидав не я )) але вам має прийти форма в будь якому випадку. Подивіться в додатку банку , може там є. Якщо ні , запитайте банк. Але вони самі мають це зробити.
-
1. Так, для FSW міжнародний досвід роботи повинен бути за останні 10 років. Якщо ваш основний досвід, який раніше робив вас eligible, тепер більше 10 років тому, то система могла виключити вас із FSW. Тому і раджу прорахувати самостійно по системі 68/100 і ЕЕ, а потім звірити щ breakdown CRS points системи 2.Так, якщо ви отримаєте оновлений ECA для PhD, варто оновити освіту у профілі EE – це може вплинути на ваш CRS бал досить суттєво (в гарному сенсі) 3. Щодо OINP: Якщо ви вже подали повний пакет документів після отримання NOI, то змінювати освіту в їхній системі не потрібно, оскільки рішення ґрунтується на тому, що ви подали на момент розгляду. Якщо ж OINP ще не ухвалило рішення, ви можете повідомити їх через вебформу і прикріпити новий ECA. Це особливо важливо, якщо в заяві ви вказали PhD, але раніше не мали підтвердження. Загалом, для EE – оновлюєте профіль самостійно, для OINP – через вебформу (за потреби).
-
можливо я ще не до кінця розумію як це все виглядає. ми в кінці того року тільки відкрили і зараз це перша подача з цими інвестиціями. тому сорі може тупі питання тобто на сайті що ви скинули там скачувати пусту форму, ії заповняти і це вже вважається як репорт документ в податкову?
-
Web form ircc в Google