PR CUAET
-
Мій бухгалтер сказала що потрібно відправляти новий WP,бо він буде потрібен для подальшого отримання вами всіх бенефітів.GST,CCB.
-
Якщо ви проти - до вас бот буде застосовувати такі самі функції за флуд. Є гілка відповідна - t.me/prcuaet/9273 - переходьте туди і спілкуйтеся про все, що бажаєте за потрібне. Дякуємо,
-
поделитесь полным timeline?)
-
Отримала ECOPR сьогодні Non EE P2- 17 DEC АОР- 29 July
-
ДЕД РОМА [7970014782] попереджений (1 з 3). Причина: просимо перейти у відповідну гілку
-
Як правильно потрібно буде букатись на проходження біометрії?
-
Я по этому поводу обращалась к имиграционному консультанту. Это не равно военная служба. Это обучение, так что писать нужно что не служил и объяснение, что проходил обучение и по закону потом не призывают. У мужа в военном билете указана военная кафедра и ниже что так и указано - у збройних силах не служив.
-
Обовʼязково, але трошки пізніше У мене якраз там буде «цікаве» про медкомісію
-
Подавався на продовження ВП. Сьогодні прийшов такий лист. Не дуже зрозумів зміст цього листу. Чи це означає що оновили, чи ще ні. Дякую за відповідь
-
Чоловік має записатися на прийом для здачі біометрії: В Україні біометричні дані збирають у Візових Центрах Канади, розташованих у Києві та Львові. Запис на прийом є обов’язковим і здійснюється заздалегідь. Через високий попит онлайн-запис може бути складним, тому рекомендується скористатися електронною поштою для запису : Надішліть листа на адресу [email protected] (здається це імейл) з наступною інформацією: - повне ім’я. - номер паспорта. -номер телефону та електронну адресу. - номерзаявки IRCC (вказаний у BIL). -бажане місто для здачі біометрії (Київ або Львів). - Додайте копію BIL на здачу біометричних даних. Після обробки вашого запиту вам надішлють підтвердження з датою та часом прийому. Зверніть увагу, що без попереднього запису відвідування центру неможливе.