PR CUAET
-
Чоловік має записатися на прийом для здачі біометрії: В Україні біометричні дані збирають у Візових Центрах Канади, розташованих у Києві та Львові. Запис на прийом є обов’язковим і здійснюється заздалегідь. Через високий попит онлайн-запис може бути складним, тому рекомендується скористатися електронною поштою для запису : Надішліть листа на адресу [email protected] (здається це імейл) з наступною інформацією: - повне ім’я. - номер паспорта. -номер телефону та електронну адресу. - номерзаявки IRCC (вказаний у BIL). -бажане місто для здачі біометрії (Київ або Львів). - Додайте копію BIL на здачу біометричних даних. Після обробки вашого запиту вам надішлють підтвердження з датою та часом прийому. Зверніть увагу, що без попереднього запису відвідування центру неможливе.
-
Користувач Mихайло [7704850623] попереджений (3 з 3) • Причина: за Флуд та використання зневажливого слова "Баби" • Дія: Вимкнути звук 🔇 • До: 12/03/2025 03:56
-
За виготовлення паспорта сплачується консульський збір у розмірі 172 кан. дол. Оплата здійснюється у формі money order (який можна придбати у банку, де відкрито рахунок, або у відділенні Canada Post) payable to the Consulate General of Ukraine in Toronto. Персональні чеки, готівка, оплата банківською карткою консульством не приймаються. toronto.mfa.gov.ua/konsulskipitannya/pass/oformlennya-zakordonnogo-pasporta/osobam-starshe-16-rokiv
-
Подача 18.02.24, и ещё 25.02.24 оба аппликанта получили приглашение ни биометрию!!! Ура!!!
-
Це автоматичний лист - підтвердження валідності* вашої біометріі Очікуйте протягом 24-48 годин Final Decision по вашій аплікації
-
Запрошуємо на романтичну комедію «Коли ти вийдеш заміж?» Найгарячіша комедія зими з топовими зірками про мистецтвознавицю Ксенію(Наталія Денисенко), яка прекрасно розуміється на картинах, їй чудово вдається керувати галереєю. Однак вона геть безпомічна коли справи стосуються чоловіків. Її щойно кинув наречений, тож аби прийти до тями дівчина вирушає на море. Випадково їй на очі потрапляє картина Поля Гогена «Коли ти вийдеш заміж?» Розуміння того, що саме вона бачить на власні очі, штовхає Ксенію у вир пригод. Однак вона не єдина, хто усвідомлює цінність справжніх шедеврів. Поруч з веселою та небезпечною Лорою (Антоніна Хижняк) на творіння художників починаєш дивитися інакше. Та й на своє власне життя погляд змінюється також. 🎭 Зірковий каст. У фільмі грають улюблені українські актори: ✔ Наталка Денисенко – у ролі сильної та чарівної Ксенії ✔ Тарас Цимбалюк – харизматичний герой, який змінить її життя ✔ Антоніна Хижняк – вірна подруга, без якої не обійдеться жодна пригода Квитки і розклад сеансів: linktr.ee/filmhivehq
-
Подавався на продовження ВП. Сьогодні прийшов такий лист. Не дуже зрозумів зміст цього листу. Чи це означає що оновили, чи ще ні. Дякую за відповідь
-
Дякую вам
-
Порахувала на калькуляторі і не можу зрозуміти чому не eligible. Як шукати помилку? Бо в мене відчуття що вона десь в анкеті, бо по формах заповнено все вірно. І як виправляти?
-
Підкажіть:оплатила 14.02. доставку паспорту через DHL. І немає ще досі трекера. Це норм? Які терміни?
-
Доброго вечора, я минулого року в цій групі знайшла вчительку і вона мені дуже допомогла з говорінням і письмом, але бачу тут всі посилання видаляють тепер чи що, немає зовсім інформації про викладачів тепер…загугліть Anna Earl, Earl Education. Буду перездавати CELPIP знову, бо я отримала 7 за читання, а треба 9🙃
-
Ось і мій фінальний update: (2 людей Онтаріо) 11.11.2023 - Подача 22.12.2023 - AOR і біометрія на одного ( бо заплатив за одного) 01.05.2024 - запит на другу біометрію 13.08.2024 - запит на до заповнити форму IMM5406 бо зробив помилку. 09.10.2024 - Eligibility 05.02.2025 - Portal 1 11.02.2025 - Portal 2 14.02.2025 - eCorp 25.02.2025 - PR Cards arrived. Всім удачі і чим по скорішого отримання ПР. 🤞🥂