PR CUAET
-
Як це не подавали? А коли заповнювали форму rc66sch для CCB ви не вписували дати свого WP?
-
На початку лютого
-
Taber тоже всё
-
Шановний Клієнте! Зверніть увагу! З 13 травня 2024 року запис на здачу біометричних даних через пошту [email protected] не доступний. Перейдіть, будь ласка, за посиланням visa.vfsglobal.com/ukr/uk/can/book-an-appointment для вибору зручного для Вас способу реєстрації. З найкращими побажаннями, Інформаційна лінія
-
Так. Я прикріпила лист про зарахування до коледжу і що депозит оплачено. Прийшов запит на оновлений лист від коледжу з описом програми і датами початку і закінчення навчання. На прикріплення даного документу дати тиждень. Ми дзвонили і писали в коледж. Нам сказали що оновлений лист з такою інформацією вони зможуть дати лише після закінчення школи і отримання синових оцінок (кредитів). Я написала лист-пояснення, прикріпила до аплікації і відправила. Згодом прийшла відповідь, що через те що я не надіслала саме ту інформацію яку вони запросили, вони нам відмовляють.
-
Бажано. Тоді в офіцера не буде сумнівів чи правильно ви обрали НОК у відповідності до ваших прямих обовʼязків
-
Дякую!
-
Підкажіть будь ласка, стояла на е-черзі на виготовлення закордонного паспорту для дитини 12-16 років майже рік і ось позавчора мені на імейл прийшло повідомлення про те що мене назначено на серпень місяць але написано що на «Видачу закордонного паспорту» 🙈 Усі дані мої та моєї дитини вказані вірно але не та черга до мене дійшла . Що у цьому випадку мені можна зробити ? Може у когось була подібна ситуація? Нам спочатку паспорт потрібен по ідеї а вже потім його видача 🥲
-
Якщо диплом був виданий двомовним, його повторно перекладати немає необхідності, проте україномовні печатки слід перекласти.