PR CUAET
-
Доброї ночі, може хтось підкаже як бути або може стикався з такою проблемою. Заїхала в Канаду з дітьми ще в жовтні 2024 року, але нажаль в аеропорту не вдалось отримати візітор рекорд, тому що ми вже запізнювались на наш наступний літак. Офіцер сказав, що можна податися онлайн. Тож я подалась на обох дітей. На старшу доньку нам з затримкою в три місяці прийшов стаді перміт поштою. А на молодшу, все оплатила, пройшли медкоміссію, і вони пишуть, що стаді перміт погоджений, але ми можемо його отримати на в'їзді в Канаду. Дзвонила в IRCC, вони кажуть що їх система не розпізнала, що я подалась на стаді перміт з Канади, але це ну зовсім неможливо, адже на двох дітей подавала одразу, одна за іншою. Буду вдячна за пораду.
-
Наскільки я зрозуміла, там прив'язка до TEER, а не до NOC.
-
Якщо подаватися з середини то просять мінімум 20т, якщо йти як всі іноземні то мабуть потрібно буде показувати повне забезпечення, оплата за всі роки навчання+ проживання,харчування, бачила відео інстр для китайців, так вони 100 т показують, це на дворічну програму..
-
Всім привіт, таке питання, скоро закінчується паспорт, в резерві я в розшуку, як мені це вирішити?
-
Дякую!
-
Вітаю, вибачаюсь є таке питання при заповненні форми на подовження ворк перміту. Там у формі є заповнення дати про роботу. Хотів уточнити якщо місце роботи поточне чи можна лишити пустим поле там де from/to. From заповнив, а так як це поточне місце роботи, можна його лишити пустим?
-
To -до дати заповнення
-
А можна ще питання? Чи критично вказувати історію працевлаштування за всі 10 років? Якщо я хочу дописати більше ніж 3 робочі місця, куди вписати решту? Прочитав на сайті що можна роздрукувати цю форму додатково і використати її для заповнення решти, але на сайті нема доп опції щоб її підвантажити.. та і дивно якось усю форму повторного качати аби записати ще 3 робочих місця.