PR CUAET
-
Паспорт, при поданні на паспорт чи буде це як місрепрезентейшен. Оце мож діворсед в момент коли я була сепарейд . Я визнаю що не перевірила одразу екопр а в карті відповідно цього немає . Я навіть не могла подумати що мені присвоять цей статус без свідоцтва про розлучення. Помилка якраз в тому що вони це написали хоча в листі я вказувала що я одружена і додавала своє свідоцтво про одруження
-
Окремо на кожну людину
-
Доброго , декларує бенефіціар, тобто той хто дійсно має дохід. Чий sin вказано в T5.?
-
Доброго дня!підкажіть,будь ласка, чи треба підписувати loe та military form від руки?чи можна просто надрукувати прізвище та імʼя??
-
Залежить не тільки страховка від стажу, але і від машини, місця де проживаєте, наявності зимових шин і т. д
-
Я мені 1.8 місяців ло паспорта я тільки що побачила це в своєму екопр і відверта в шоці . Так я хвилююсь що мене забанять і сина також тому що в мене вказано розлучена а я була як сепарейд тоді ( про що я і повідомила , так як не могла взяти документи від чоловіка) Чоловік взагалі візи немає і я по факту можу розлучитись лише через рік без втрати майна а Україні. Просто безвихідь якась
-
Дитячі мають подаватися з аккаунта одного з батьків
-
Заповнення форм буде після відкриття. Але зараз можно на попередні аналогічні пілоти зайти, щоб хоч мати уяву які форми були там. Не думаю, що вони дуже будуть відрізнятися чимось.
-
підписувати потрібно. імʼя та прізвище друкуйте. ваші "закарлючки" перевіряти ніхто не буде
-
Хто подавався на тур візу з Польщі? Скільки чекали на розгляд заявки? І якщо скасую свою попередню аплікацію яку подавала з України, то чи треба знову біометрію здавати для нової аплікації з Польщі? Біометрію здала у Львові ще в 2024 П,с, З Україний подалась ще в січні 2024 року і досі тишина, тому планую з Польщі податись
-
Від руки обов’язково або можна надрукувати імʼя та прізвище??
-
потрібно