PR CUAET
-
имеет значение, что было указано вами в анкете на пр. а также, факт того, что вы эти пояснительные письма писали. вы со своей стороны сделали все, чтобы их проинформировать о статусе separated, а не divorced. вам не могут предьявить мисреп, если они читают не глазами. но надо понимать, что было в анкете ВАМИ указано и если вы ваш статус сами меняли через вебформы после подачи
-
И референс нужен, и job offer (контракт), и декларация заполненная работодателем. Там много документов.
-
Всім доброго дня! Подала документи на PR по програмі Spouse sponsorship. В доданих документах наявний документ по розлученню, справа в тому, що по українським законам якщо розлучення відбувалось через суд, то надається тільки рішення суду, немає можливості отримати свідоцтво про розлучення. Я додала перекладене рішення суду(2 сторінки, багато тексту), а зараз мені прийшов запит додати сертифікат про розлучення. В мене його фізично немає, та як сказав мені мій адвокат в Україні, я його мати не можу. Що то рішення суду і є мій офіційний документ. Можливо хтось із таким стикався? Не знаю що робити…
-
Я вже писала минулого тижня на цю адресу, а також на [email protected]
-
Біло вказано одружена так як я не знала що офіційно визнають сепарейд . Коли прийшов запит з федеральної міграційної щоб додати чоловіка я написала своєму офіцеру з провінції який надавав мені статус ПР, він порекомендував надіслати лист пояснення що я сепарейд так як я на той час не мала зв'язку з чоловіком , він не відповідав на мої листи і дзвінки .Я знайшла авоката в Україні з яким консультувалась щодо розлучення ( в нас дуже складний випадок стосовно залишеного майна) .Я також додала до листа пояснення лист від адвоката в якому зазначалось що я є ініціатор подання заяви для процесу розлучення і уже 6 місяців він мене консультує з цього приводу . По факту я не розуміла чи уе приймуть, я подавала через веб форм . Вони прийняли пояснення і надали мені ПР. На провінційному рівні також було все гаразд мій офіцер мене консультував завжди і я не брала професійної допомоги заповнювала сама.
-
Оновили вибірки за лютий на сайті
-
Всем привет. Вопрос следующий: работала инженером-геологом в строительстве, получила уже GIT статус в APEGA, но тут все мои обязанности с предыдущей работы попадают в область geotechnical engineering. Как корректно определиться с NOC, если перевод трудовых договоров и прочего будет с вероятностью 99% включать «engineering geologist» вместо «geotechnical engineer». И нужно ли получать статус EIT, если на работе все супервайзеры с P.Eng и нет ни одного P.Geo? Звонила в APEGA с данным вопросом, они там все только и умеют, что уходить от прямых вопросов или не знают. Если кто-то был уже в данной ситуации - буду благодарна за ответы)
-
Доброго дня. Чи є тут такі які подавали сімейну заявку на продовження ворк перміту мамі та продовження візитор рекорд дітям і програма не запрошувала фото дітей і подали заявку без фото дітей та вам одобрили ворк перміти і візитор рекорди?
-
Добрий день, буду вдячна, якщо хтось може підказати. Подаю заявку на стаді перміт саме для знижки для університету ( унів попросив надати вп з куает відміткою та стаді перміт також з приміткою куает). Знижку пообіцяли надати таку як для domestic students. В розділі там де фін пруф (подача стаді перміту), мені все ж таки треба мати на рахунок 20,000$ чи можна надати лист від університету де написано що буде вартість навчання як для domestic students?) також хто знає, стаді перміти якщо подавати до 31 березня, йдуть з відміткою по куает програмі? ) заздалегідь дякую!
-
Так я додала лист пояснення і просила змінити мій статус в заявці посилаючись на свою некомпетентність при заповнені . Вони змінили в заявці я була серарейд .Але коли прийшов екопр я стала чомусь діворсед я це побачила тільки зараз . Я не згаб чм варто писати їм зараз про це з якимрсь поясненням чи чекати рік коли я отримаю документи про розлучення