PR CUAET
-
Нет я писала отель анкета заполнена но записаться в посольство получилось к 2026 года вот и спрашиваю может можно словить Слот и раньше
-
Підкажіть будь ласка чи можна ID (паспорта України) дитині 15 років зробити в Канаді, чи тільки в Україні? Хто можливо вже таке робив, поділіться будь ласка.
-
На мою думку, поняття вищої освіти в Україні надто переоцінено. Моя знайома після технікуму пішла працювати бухгалтером і поки я отримувала вищу освіту, платила непомірні гроші, вона отримувала досвід. Так от, я прийшла на фірму з 0 досвідом зато з вищою освітою, а вона вже замбухгалтера стала. В Канаді вища освіта коштує шалені гроші і більшість людей йде працювати просто після школи. Ні для кого це не секрет, що більшість канадців не мають освіти і це нормально сприймається суспільством
-
Так питання не в моєї думки а ти що ти бачишь і з чим стикаєшься. Ред дір це село там і народ проще. Він сам сказав. Тобто це нормально. В великих містах інакше. Є конкуренція. А оскільки освітою і вмінням канадці не могут конкурувати то вони стучать босу щоб він їх похвалив і приблизив до себе. Це у них якраз працює. А стучати прощн на новоприбулих чим на канадців
-
ооо я якось не звернув увагу я звик плодити бажини а не ловити😂
-
Главного аппликата , родственника от канадского родственника . Второй человек кто не родственник не пишется . Или просто кто тоже идёт в аппликации. То есть только ГЛАВНЫЙ АПЛИКАНТ. Это форма доказательство родства. И её надо заверить у нотариуса. Не онлайн. Канадский родственник должен идти к нотариусу с 2 документами личности . Я тоже брала карту гражданина Канады свою. И ещё ваши 2 человека с вами к нотариусу не должны идти. ( так я делала)
-
Можуть
-
Так в україні переоцінено і ти можешь досягти карєри умовно і без гарної освіти. А в канаді ні. Бо вища освіта рівень бог. І це дуже кумедно спостерігати зі сторони. Бо вони даже якщо хочуть щось погане а не можуть це у них так же як і посмішка хочешь не хочешь посміхаєшься. Але головна проблема що вони не признають майже не признають євро дипломи. По одній причині це інша цівілізація. Все відрізняється від європи. Тому електрик з європи тут не електрик ітд
-
Мне сначала в посольство записаться нужно лететь в сша я не планирую
-
Тільки хотіла це ж саме скинути. І на скільки я розумію то half-siblings це коли хоча б один із батьків має бути спільним. Тому можливо і ні, не можуть. Бо ті хто має різних обох батьків називаються step-siblings. І як ми бачимо то вони не вказані на сайті як ті хто підходять.
-
Вопрос был не о том
-
Вот и супер
-
У вас есть американская виза?