PR CUAET
-
На мою думку, поняття вищої освіти в Україні надто переоцінено. Моя знайома після технікуму пішла працювати бухгалтером і поки я отримувала вищу освіту, платила непомірні гроші, вона отримувала досвід. Так от, я прийшла на фірму з 0 досвідом зато з вищою освітою, а вона вже замбухгалтера стала. В Канаді вища освіта коштує шалені гроші і більшість людей йде працювати просто після школи. Ні для кого це не секрет, що більшість канадців не мають освіти і це нормально сприймається суспільством
-
Так питання не в моєї думки а ти що ти бачишь і з чим стикаєшься. Ред дір це село там і народ проще. Він сам сказав. Тобто це нормально. В великих містах інакше. Є конкуренція. А оскільки освітою і вмінням канадці не могут конкурувати то вони стучать босу щоб він їх похвалив і приблизив до себе. Це у них якраз працює. А стучати прощн на новоприбулих чим на канадців
-
ооо я якось не звернув увагу я звик плодити бажини а не ловити😂
-
Главного аппликата , родственника от канадского родственника . Второй человек кто не родственник не пишется . Или просто кто тоже идёт в аппликации. То есть только ГЛАВНЫЙ АПЛИКАНТ. Это форма доказательство родства. И её надо заверить у нотариуса. Не онлайн. Канадский родственник должен идти к нотариусу с 2 документами личности . Я тоже брала карту гражданина Канады свою. И ещё ваши 2 человека с вами к нотариусу не должны идти. ( так я делала)
-
Можуть
-
Так в україні переоцінено і ти можешь досягти карєри умовно і без гарної освіти. А в канаді ні. Бо вища освіта рівень бог. І це дуже кумедно спостерігати зі сторони. Бо вони даже якщо хочуть щось погане а не можуть це у них так же як і посмішка хочешь не хочешь посміхаєшься. Але головна проблема що вони не признають майже не признають євро дипломи. По одній причині це інша цівілізація. Все відрізняється від європи. Тому електрик з європи тут не електрик ітд
-
Мне сначала в посольство записаться нужно лететь в сша я не планирую
-
Тільки хотіла це ж саме скинути. І на скільки я розумію то half-siblings це коли хоча б один із батьків має бути спільним. Тому можливо і ні, не можуть. Бо ті хто має різних обох батьків називаються step-siblings. І як ми бачимо то вони не вказані на сайті як ті хто підходять.
-
Вопрос был не о том
-
Вот и супер
-
У вас есть американская виза?
-
Та ну хто вам таке сказав? У мене купа знайомих із українським дипломом працюють архітекторами, дизайнерами, адміністраторами та бухгалтерами. Із зарплатнею на середньому для провінції рівні для цих позицій. Ставлення від співробітників таке саме, як до всіх інших. В одної тільки знайомої ставлення було погане, але там весь менеджмент гнилий, зараз вона працює в іншій компанії, де її на руках носять.