PR CUAET
-
Два листа
-
Як наразі я можу відправити данні про нові паспорти? Тільки веб форма? Після підтягування аплікації в gckey неможливо там це зробити?
-
в одному імейлі?
-
Будь ласка! Я бачила інфу про 15К, але то було у минулому році відразу ж після анонсування пілоту і на якомусь імміграційному сервісному сайті(тобто офіційно нічим не підтверджено) . Думаю, що саме 31го березня все дізнаємося. А поки що збираємо доки та надіємося на найкраще!🙏🤞
-
Ура! Подача 28.02.2024 AOR і запрошення на біометрію 26.02.2024 1 людина Онтаріо, Місісаґа
-
Ви будете на електронну пошту відправляти чи через веб форму??
-
Я в замешательстве, Я хотела, но мне сказал адвокат, что есть риски, что меня могут не впустить обратно в Канаду, тк у офицеров на границе больше полномочий теперь. И никто не вникать не будет в мою ситуацию. Звучит как паранойя с одной стороны, а с другой - 🤯
-
Наразі ознайомилася з формою 5983 ( Offer of Employment Form). Мені здається, що саме ця форма буде змінена, бо у новому пілоті більш гнучкі умови. А саме, Ви можете працювати не лише у родині , а й від агенції, яка співпрацює напряму з клієнтом,або опікунами клієнта.
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка: при заповненні профілю Express Entry необхідно вказати адресу роботодавця. Якщо компанія зареєстрована в Києві, а я працював в офісі у Львові, і в моєму референс-листі зазначена київська адреса, то яку саме адресу слід вказати — київську чи львівську? Одна адреса фігурує в усіх документах, а інша — це місце, де я фактично працював. Дякую!
-
В мене подача 21 листопада. Всі ті саму дозапити,але ще eligibity немає (((
-
виключно через web form.
-
-
За сьогодні перший еліджібіліті 👍