PR CUAET
-
Приехали SJTD, но паспорт уже сделали в Канаде, Оттаве
-
Доброго дня Скажіть будьласка чи можна не подавати інформацію про uber eats в податкову? Минулого року лише зароблено 1000 і хочу спробувати розрахувати лише форми т4 у додатку turbotax. А туди не можу дати дані з уберу
-
Делали через украинское консульство в Оттаве
-
В том то и дело, что паспорт до 2032 года...
-
Вітаю. Треба вас прорахувати по кварталах. Коли ви почали бути self , і по кожному кварталу суми. . але ви все одно наближаєтесь я так бачу
-
После создания паспорта, мы подались на вклейку визы, а визу почему-то вклеили до окончания оригинального WP. В Канаду въезжали по foil-less visa.
-
Однозначно. Така полісі для українців була до 31.03.2024р - це тоді було прописано на сайті IRCC, що українцям по CUAET не потрібно показувати фінанси для стаді перміту в універ. Зараз такого не пише. Моїм знайомим в Ванкувері також іміграційний консультант так розказував, що не треба показувати фінансове забезпечення. В кінцевому результаті отримали відмову. Подавалися ще раз. Але відповідно процес затянувся і дитина пролетіла з початком навчання в вересні, оскільки університет не допустив без стаді перміту. - От лише в січні приступила.
-
В том то и дело, что никакой TRP никто не получал
-
Вы имеете ввиду, новый Work Permit?
-
Пишите как есть. Покажите ее пенсию и свои paystubs. Скажите, что будете ее поддерживать
-
Підкажіть будь ласка, як це робити. Дякую.
-
Спрошу, спасибо.