PR CUAET
-
Дякую❤️
-
Вітаю, друзі! Потрібна порада щодо виготовлення українського закордонного паспорта. У мене подвійне громадянство - України та Канади. Мій український закордонний паспорт скоро закінчується, а записатися на прийом у консульствах України в Канаді майже нереально. Тому я розглядаю можливість подати документи в консульстві України в США, оскільки там є більше вільних слотів. У зв’язку з цим маю кілька запитань: 1. Чи можу я подати документи на оформлення нового закордонного паспорта в Генеральному консульстві України в США, якщо я не є резидентом США та не маю американських документів, що підтверджують моє місце проживання там? На сайті консульства зазначено, що потрібно заповнити заяву з американською адресою та надати документи, які підтверджують легальне перебування в США. Я можу в’їхати до США за своїм канадським паспортом, але наскільки критичною є відсутність форми I-94? І у мене тільки канадська адреса. 2. За який період до завершення строку дії мого поточного паспорта я можу подати заявку на отримання нового? Я вже писала листа до консульства, але у відповідь отримала лише посилання на їхній сайт. Повторний запит залишився без відповіді. Буду дуже вдячна за відповідь якщо хтось мав такий досвід або може щось порадити!
-
Нет, так это не работает, вас несколько раз будут предупреждать про уголовную ответственность за подачу заведомо ложной информации, при заполнении форм. Я был несколько месяцев на EI, и когда я выезжал с женой в Доминикану на отдых, выплаты на этот период останавливали. Я точно не помню уже, но там при первой подаче вроде бы больше чем 4 недели, там самое главно между 2-х недельными отчетами не сильно пропускать.
-
Подскажите пожалуйста, нужно внести изменения в анкете на WP на web form IRCC в какую графу писать письмо?или я не там ищу?
-
При заповненні форми на WP потрібно вказувати перше місто чи вже кінечну?Бо було 2 аеропорта?
-
Цікавить яку відсоткову ставку можна отримати з урахуванням першого внесоку 20%+, нам порахували 4,59% амортизація 25років
-
Це вам порахували на якій термін ?
-
Доброго вечора. Підкажіть якщо хтось відновлював свідотство про народження (для дорослого) у Торонто? Чи треба записуватись на візит, або можна йти в живу чергу?
-