PR CUAET
-
А разница в документах большая ?
-
Спасибо
-
Ми подавалися по цій програмі для доньки в квітні 2024, в листопаді 2024 вже отримала ПР.
-
Доброго дня,підкажіть будь ласка,для продовження українського закордонного паспорту на даний момент працює жива черга? І якщо хтось буде їхати до консульства на цій неділі дайте знати будь ласка,може можливо поїхати разом бо моя мама боїться заблукати по дорозі.Дякую
-
Вітаю! Скажіть, будь ласка, хто подавався на візу з-середини Канади ( в новий паспорт) чи вам також система надавала до заповнення форму IMM5708? Зазвичай здається ІММ5257, але мені чомусь видало її як опціону, а ІММ5708 як основну. Також, чи обовʼязково потрібно proof of funds? Яка сума повинна бути на рахунку якщо подаватись на TRV?
-
Доброго вечора! Підкажіть будь ласка якщо віза закінчується в паспорті, але є work permit, чи потрібно мати візу в паспорті якщо виїжджаєш в потім повертаєшся в Канаду? Чи work permit для цього достатній і не потрібна віза? А якщо потрібно- за скільки до expiry візи можна подаватись на нову?
-
Ви вказуєте дату початку роботи, тому створюйте вже , нарахує рік
-
Пишіть у веб форм…відповідають через 5 робочих днів.найпростіший варіант комунікації
-
Скажите пожалуйста !Возможно приехать в Европу в консульство Украины из Канады и сделать паспорт? И в какой именно стране это возможно. Благодарю за любой ответ))🙏🙏🙏
-
Подскажите, а по этой программе быстрее продвигается очередь ? Думаю может параллельно и по этой программе податься
-
Сайт бачить де ви є