PR CUAET
-
Підкажіть, будь ласка, що це за документ?
-
Марія, який університет? Чи можете поділитися інформацією. Бо наразі крім U of A and NAIT не чула і не знаходила інших, хто українцям з CUAET погоджує. domestic fees. Дякую
-
Щиро дякую за відповідь
-
це офіційний документ, який видається урядом і дозволяє особам подорожувати за кордон, коли вони не можуть отримати або користуватися своїм національним паспортом. Зазвичай такі документи надаються людям, які перебувають у Канаді за статусом біженця або є особами без громадянства, а також тим, хто втратив свій паспорт під час перебування за кордоном.
-
Я колись думала, що коли людина біженець, то не може виїздити з країни , яка надала їй цей статус
-
🆘 🚨 Консульство в Едмонтоні. Підтвердження візиту прийшло раніше, ніж за місяць, тому я його і не бачила. На наступний день на пошту прийшло повідомлення, що запис автоматично скасовано, бо він не був підтверджений. Що робити я не знаю, але мені дуже важливо встигнути подати на паспорти в установлений термін. Чи хтось зміг потрапити на візит в такій ситуації в Едмонтоні? Або може хтось підкаже, що я ще зможу зробити? Дякую!
-
З цим документом можна подорожувати до більшості країн, але не можна відвідувати країну громадянства , оскільки це може вплинути на статус біженця.
-
Вам ще документ потрібен, що беруть в університет
-
Дякую вам за відповідь
-
CPP - це обовʼязкові відрахування. Від них ви не можете звільнитись. Є приватні пенсійні фонди, але все одно треба платити в СРР.
-
Доброго дня,допоможіть будь-ласка, я заплуталася...Чи потрібно заповнювати форму для GST/HST credit та Canada Carbon Rebate якщо вже подавали в минулому році. Рік вже отримували кошти. В цьому році їх потрібно заповнювати окремо чи тільки декларацію...а їх розрахують автоматично?🤯