PR CUAET
-
Ви щось усе сплели до купи. Ви питаєте, чи потрібно біометрію на ворк перміт, але до чого тут консульства? Так біометрію потрібно здавати. І ви її здаєте в Service Canada. В тому числі у Ванкувері. Подивіться на сайті Service Canada, може, навіть у вашому місті теж є і навіть не треба буде їхати у Ванкувер (а там точно є)
-
Не хочу ...переписувати ваші ж повідомлення тут...нема про що турбуватись, я зробила висновки, та подякувала...Дякую.
-
Поділіться думками коли очікувати вибірку по In Demand Skills stream . Дуже давно вже не було
-
Не переймайтеся. Все прийде. В них то один рандом і хаос. Я, коли у 2023 починала, гадала на початку 2024 все отримати. До речі на секьюрити чек не була. Моя справа лежала і все. А зараз 2025 рік і може моя справа дійде, накінець до кінця. Сподіваюсь на це. Ви коли почали? У 2024. Тобто, щоб було як у мене, то це вже 2026 рік. Якось так. 😥😥😥
-
Перепрошую, громадо. Ненавиджу грубощі. По темі, чи є хтось хто зміг якось отримати від Консульства відповіді на свої запитання? Нам треба звернутися до них терміново. Дякую.
-
Доброго ранку! Підкажить, будь ласка,подавалися вдвох,я ,як основний заявитель,та залежний ,дочка .Зараз вона вирішила не подаватися на PR,бо вийшла заміж за громадянина іншої країни.Кейс ще не відкривали,подавалися в квітні.Як мені повідомити про це в IRCC? Та вони можуть роззсматривати тільки мене ? Та чі повернуть гроші за другу людину?
-
User Милана has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
🥳🥳🥳 Update: 23.11.2023 - подача 23.05.2024 - AOR 08.01.2025 - запит на Military Records 27.02.2025 - Eligibility + Current Financial Information