PR CUAET
-
Підкажіть чи правильно я розумію, що якщо я вказала, що біометрія потрібна для двох людей - то окремий апойтмент другій людині робити не треба. Правильно? Бо спитали тільки мої данні, а про другу людину не було жодного питання
-
@nastiaaa2_223 [1173141947] заблоковано.
-
Доброго ранку! Отримали номінацію провінції, подавалися на Skilled worker, номінація,пришла на Skilled worker overseas ( хоча на цю програму не вистачало навіть попереднього досвіду). І тепер питання : чи буде діяти вимога підтвердження коштів 10 тис на головного апліканта, бо це overseas, а не просто Skilled worker Manitoba?P.S : на разі працюю на одного роботодавця і маю безперервний стаж канадський більше року, але коли подавалася, то було більше 6 міс, але менше року-тобто підходили критерії для Skilled worker Manitoba. Дякую за відповідь. І чи є можливість поміняти на Skilked Worker Manitoba через Skilled Worker webform Manitoba Immigration?
-
Вибачте,а є можливість продовжити воркперміт з України? Може хтось знає?
-
Вони широким фронтом йдуть. Оце недавно дали з p2 від 23 грудня. Я так розумію вони розподіляють по дням собі. Хтось за 2ге число обробляє. Хтось за 23тє
-
По умовам CUAET можна тільки з Канади. На загальних умовах, думаю можливо, але дуже складні умови.
-
Фух, можу і я відзвітуватися. 🥳 5 лютого - Укрпошта прислала що паспорт переданий на відправку 11 лютого - паспорт в Канаді і далі не прослідковується. По чату бачу що багато хто отримує паспорти з тієї ж відправки що і моя як через DHL так і Укрпошту. Починаю нервувати. 27 лютого - консульство занесло паспорт в базу. Укрпошта спрацювала супер, на рівні з DHL за набагато меншу ціну, єдиний момент що не можна слідкувати за посилкою по Канаді. А так жодних претензій.
-
Зрозуміла дякую!
-
Доброго дня, чи потрібно заповнювати воєнну форму, якщо батько тільки служив в армії 30 років тому?
-
Доброго ранку,підкажіть будь ласка ,мій новий паспорт виготовлений ,але ще не скоро буде доставлено.При подачі на продовження WP обовʼязково завантажити фото нового паспорту ,або буде достатньо вказати його номер і все?Дякую🌹
-
Ждем 91 день сегодня, только что заказал ATIP notes, некоторые говорили помогает ускорить, мало верится но на всякий случай сделал
-
Последнее что видел в группе Winnipeg Pvo было за 15 апреля неделю назад