PR CUAET
-
Доброго дня. Хочу продовжити ворк перміт для мами(74роки). При заповнені анкети в графі чи проходили віометрію поставили Ні. Бо по віку мама віометрію не здавала коли оформляли візу. Коли іду - сабміт заявки появляється ще додаткові $80 доларів за біометрію. Це ок? І тепер потрібно буде здавати біометрію мамі? Я правильно зрозуміла.
-
При заповненні аплікації в WES пише завантажити копії документів на сторінці акаунту, але при переході туди не бачу такої опції.
-
Ситуація: я знаходжуся в Канаді за КУАЕТ візою і робочим ворк пермітом, за цей час я вже подавалася на продовження перміту. Зараз в мене новий паспорт і я бачу, що українцям можна запросити продовження ворк перміту, але платно. Окей. Питання: чи насправді я можу податися і як саме, бо на мій погляд інформація на сайті противоречива: 1 ворк перміт був виданий в Торонто в грудні 2022 році, закінчується в грудні 2025. 2 ворк перміт бувзапрошений колишнього року і виданий червень 2024. В мене є новий український закордонний паспорт, я тут працюю, з ПР поки що глухо, тож хочеться мати захист хоча б під ворк пермітом, тож я хочу податися на продовження КУАЕТ + новий паспорт. Чи можу я подаватися бо з одного боку написано дедлайн кінець 2024, з іншого 2025 31 березня. Не хочеться податисяі втратити 255 КАД і отримати реджект. Дуже дякую за відповідь!
-
User Евгения Миронова has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
только они ничего никуда не отправили, а сказали обращаться в польский визовый отдел самостоятельно
-
Куает аплікація - це не аплікація на ВП, а аплікація на візу. Якщо я правильно розумію ваше питання, у вас два ВП? Ваша куает аплікація була апрувнута до 2024 року, правильно? Тому ви можете податись на новий ВП до кінця березня
-
Все RRSP contributions надо указывать в RRSP налоговый год, когда они сделаны, но "клэймить" можно не всё, перенося часть на последующие годы как unused RRSP. Если совсем не указали , то надо сделать adjustment (amendment). Я делал прямо из CRA account, но у меня были коррекции по donations, а не по RRSP. www.hrblock.ca/blog/rrsps-how-it-works-the-first-60-days-and-more
-
Я так робила для обох батьків, 76 і 72 роки. Прийняли без проблем.
-
Іде до сімейного лікаря. Той дає направлення у відповідну установу. (The children development clinic або інша)Підтверджуєте свій діагноз. Допомога є. У кожного свій кейс.