PR CUAET
-
Отож я про це вище і написала. Десь півтора роки від подачу до екопр, а потім картка і тоді вже ближче до двох буде
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/news/2025/02/canada-extends-some-temporary-measures-for-ukrainians.html Хто заїхав в Канаду по програмі CUAET до кінця березня 2024го, тепер можуть не спішити подаватися на продовження, так як новий дедлайн тепер кінець березня 2026го року!
-
Учитывая что это на оф.сайте , может до них дошли наши проблемы и эта пометка была сделана.
-
А якщо натиснути View Required Documents?
-
Доречі гарне речення Ukrainians can still apply to extend their temporary status in Canada, even if their passport is not up-to-date. Each case will be assessed on an individual basis.
-
Дякую Вам за відповідь.
-
для всех, кто вьехал до конца марта 2024
-
Ну скоріш за все щось змінили в вашій заявці, що не відображається у трекері.
-
Це я бачу, тобто це для всіх уже, я так розумію
-
Велике Вам дякую Елена. Це прям ВАУ новина!
-
Пока что обратных действий с их стороны не было замечено (урезания именно опций).
-
Хоч якась нормальная новина
-
Людииии, людиии ви де? Де наш екопр? Притягне хтось сьогодні хтось радість? На фб сьогодні теж slowly 😂😂😂
-
навряд че. Хоча в теорії, вони можуть робити все що завгодно
-
Супер новини❤️❤️❤️❤️
-
А на Alberta Family benefits написала що не маєте право бо високий дохід?Якщо так чи вдалося виправити це?
-
Але як я розумію, як це було і до цього, то вони можуть прикрити цю "опцію" в будь який момент?
-
Работает, просто ссылка изменилась www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures.html
-
Посилання не працює. Але по пошуку знаходить
-
Добрий ранок.Скажіть будь ласка чи було у когось що для нарахування дитячих вам поставили неправильний дохід(в два рази більший) і нарахували менше грошей?
12 Jan 2024, 17:45
443260/474652
6 days ago