PR CUAET
-
Велике Вам дякую Елена. Це прям ВАУ новина!
-
Пока что обратных действий с их стороны не было замечено (урезания именно опций).
-
Хоч якась нормальная новина
-
Людииии, людиии ви де? Де наш екопр? Притягне хтось сьогодні хтось радість? На фб сьогодні теж slowly 😂😂😂
-
навряд че. Хоча в теорії, вони можуть робити все що завгодно
-
Супер новини❤️❤️❤️❤️
-
А на Alberta Family benefits написала що не маєте право бо високий дохід?Якщо так чи вдалося виправити це?
-
Але як я розумію, як це було і до цього, то вони можуть прикрити цю "опцію" в будь який момент?
-
Работает, просто ссылка изменилась www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures.html
-
Посилання не працює. Але по пошуку знаходить
-
Добрий ранок.Скажіть будь ласка чи було у когось що для нарахування дитячих вам поставили неправильний дохід(в два рази більший) і нарахували менше грошей?
-
Думаю, в течении недели будет
-
У мене теж 90 днів з дня біометріі, і теж було в трекері оновлення учора але без ніяких змін
-
Лінк змінили. Нові правила вже є тут: www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures.html
-
Лінк змінили. Нові правила вже є тут: www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures.html
-
Думаю зараз перероблять. Почекаємо до кінця дня. Вже було колись таке.
-
Але полісі саму ще не оновили
-
Вообще шикарность на самом деле тогда Я лишь читал его интервью где он говорил, что это не в их компетенции - такие вопросы решать. Может ещё ждали что трамп придет и за 24 часа закончит всё, но не срослось.. только догадки почему продлили
-
Може передумали? 🤣 і видалили інфу? Бо в Гуглі теж знайти не можу
-
Ви ноутс не заказували? Зробіть. Це може підштовхнути. Я не робила, бо не знала. Хто робив, тим допомагало потрошки штовхати той процес
12 Jan 2024, 17:45
443269/466562
2 minutes ago