PR CUAET
-
Mistress
-
Я пожалуй сделаю тоже самое😅
-
Прежде чем подавать на исправление всегда полезно посмотреть какие RRSP вклады уже отражаются в вашем CRA account, поскольку банки обязаны независимо подавать эту инфу в налоговую. Правда эта подача идёт с задержкой - у меня банки подали данные в CRA в марте и даже в апреле. Если кликнуть на одну из записей, то отображается информация по взносам за каждый этап (март-дек и янв-февр).
-
Подскажите а что надо указать Коэ 20 22
-
Підскажіть будь ласка,мені треба оплатити курєрську доставку паспортів моїх дітей з Оттави до Торонто,як це зробити?
-
Я раджу вам не поспішати з виключенням доньки з аплікації. Тисяча доларів не поліпшить суттєво якість життя, а справа ваша може бути закрита скажімо через рік-два, і у доньки залишиться додатковий час (до року), щоб приїхати в Канаду. Зараз у неї, ймовірно, все добре, але що буде через рік, два чи три? Такі можливості легкої імміграції випадають лише раз у житті, не відмовляйтеся від неї поспіхом. Переконайте краще доньку пройти біометрію в країні її теперішнього перебування коли настане час, і далі жити своїм життям. А от коли настане момент ухвалювати остаточне рішення, от тоді і пригадайте мої слова
-
Якщо паспорт дійсний більше, то чому б ні, можна ще додати Loe що в звязку з зменшенням квоти що негативно впливає на іміграційний процес просите продовжити на +3 роки згідно open policy і посилання на сайт ircc з цією інформацією
-
🙇🏻♂️🦮👸🏻🥰
-
Дуже актуальне питання
-
Так , в нього до 2027 року
-
Могут, да. Нет ограничений по кол-ву подач. Можно и 2 и 3 раза. Мы хотели подавать сегодня , но вышла новость. Отложили подачу.
-
🙇🏻♂️🦮👸🏻🥰
-
Цікаво хто зараз подався на продовження , то ще можуть це зробити в 2026 році ? Щоб наприклад до 2029 був перміт ? І ще питання я чоловікові ще не подавалась , може тоді і не продовжувати зараз , а зробити це в 2026 році?