PR CUAET
-
Могут, да. Нет ограничений по кол-ву подач. Можно и 2 и 3 раза. Мы хотели подавать сегодня , но вышла новость. Отложили подачу.
-
🙇🏻♂️🦮👸🏻🥰
-
Цікаво хто зараз подався на продовження , то ще можуть це зробити в 2026 році ? Щоб наприклад до 2029 був перміт ? І ще питання я чоловікові ще не подавалась , може тоді і не продовжувати зараз , а зробити це в 2026 році?
-
Цікаво чи зараз не прийдуть відмови тим,хто подався,а їхні перміти до 2027
-
Допоможіть вибрати , зробив новий паспорт і новий ворк перміт, а тепер хочу оновити sin , хто вже робив , дзвонив в service Canada відповів чоловічок що не знає 😅 сказав прийти
-
Привіт всім, добрі новини. Як я розумію, ще на рік подовжили подачу на продовження ворк перміту www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/news/2025/02/canada-extends-some-temporary-measures-for-ukrainians.html?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR1v7H7YcrAsfVf_-wWOOIbq5QvpewcL5p1H7AC94VUdhCWmfnEIUiEOiG0_aem_C8UG-wIqqNd87nHWd4glqA
-
Трошки гарних нових. Продовжили ще до 31 березня 2026 www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures.html?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR2iykjTZs_ZqjdwkqEoWdFMPYg_BMKkupbD0JsSxQMLYar1e-4LLKcjUnU_aem_Xflz5dPGAInES2c7D_9IjQ