PR CUAET
-
Цікаво хто зараз подався на продовження , то ще можуть це зробити в 2026 році ? Щоб наприклад до 2029 був перміт ? І ще питання я чоловікові ще не подавалась , може тоді і не продовжувати зараз , а зробити це в 2026 році?
-
Цікаво чи зараз не прийдуть відмови тим,хто подався,а їхні перміти до 2027
-
Допоможіть вибрати , зробив новий паспорт і новий ворк перміт, а тепер хочу оновити sin , хто вже робив , дзвонив в service Canada відповів чоловічок що не знає 😅 сказав прийти
-
Привіт всім, добрі новини. Як я розумію, ще на рік подовжили подачу на продовження ворк перміту www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/news/2025/02/canada-extends-some-temporary-measures-for-ukrainians.html?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR1v7H7YcrAsfVf_-wWOOIbq5QvpewcL5p1H7AC94VUdhCWmfnEIUiEOiG0_aem_C8UG-wIqqNd87nHWd4glqA
-
Трошки гарних нових. Продовжили ще до 31 березня 2026 www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures.html?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR2iykjTZs_ZqjdwkqEoWdFMPYg_BMKkupbD0JsSxQMLYar1e-4LLKcjUnU_aem_Xflz5dPGAInES2c7D_9IjQ
-
Послуги зі знижками або безкоштовні послуги, які були для українців. Наприклад бенефіт картка, яка дає вам право безкоштовно проходити перевірку зору чи деякі стоматологічні послуги, знижки на ліки… це все діє тільки до кінця березня 2025.
-
6го січня.