PR CUAET
-
Трошки гарних нових. Продовжили ще до 31 березня 2026 www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures.html?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR2iykjTZs_ZqjdwkqEoWdFMPYg_BMKkupbD0JsSxQMLYar1e-4LLKcjUnU_aem_Xflz5dPGAInES2c7D_9IjQ
-
Послуги зі знижками або безкоштовні послуги, які були для українців. Наприклад бенефіт картка, яка дає вам право безкоштовно проходити перевірку зору чи деякі стоматологічні послуги, знижки на ліки… це все діє тільки до кінця березня 2025.
-
6го січня.
-
Когда заполнять на ворк пермит надо указывать куаэт22
-
Добрий день. Підкажіть чи приймають qr резерв+ на оформлення паспорта якщо пише що є порушення але не пише що треба звернутися до тцк?
-
▫️Income – Дохід ▫️Expenditure – Витрати ▫️Savings – Заощадження ▫️Investment – Інвестиція ▫️Interest rate – Відсоткова ставка ▫️Loan – Позика ▫️Credit – Кредит ▫️Debt – Борг ▫️Budget – Бюджет ▫️Profit – Прибуток ▫️Loss – Збиток ▫️Revenue – Дохід (виручка) ▫️Expenses – Витрати ▫️Assets – Активи ▫️Liabilities – Зобов'язання ▫️Equity – Власний капітал ▫️Capital – Капітал ▫️Stock market – Фондовий ринок ▫️Shares/Stocks – Акції ▫️Bond – Облігація ▫️Dividend – Дивіденд ▫️Mortgage – Іпотека ▫️Financial statement – Фінансова звітність ▫️Tax – Податок ▫️Bankruptcy – Банкрутство ▫️Currency exchange – Обмін валют ▫️Inflation – Інфляція ▫️Deflation – Дефляція ▫️Economic growth – Економічне зростання ▫️Recession – Спад економіки #eloquent_vocabulary
-
Прикро. Але шанс є. Мені , коли перший раз заявку помилково повернули, мені теж нічого не допомогло, як і іншим. А я ось одного хлопця знаю, так його заявку повернули на теж саме місце. Тож комусь буває везе. У них у всьому рандом. Не знаєш де і що допоможе, а де ні. Мені також нічого не допомагало. Я разів сто дзвонила, писала. Зеро😥😥😥😥
-
а шо мається на увазі під бенефітами
-
Доброго дня! Після отримання готового пакету від WES з уже евалюйованим дипломом, виявила що в додатку до диплому (в оригіналі, а як наслідок - і в перекладі та підтверджувальному документі від WES) невірно вказаний місяць мого народження. Отримати виправлений додаток займе дуже багато часу і як я розумію, треба буде заново подаватися на евалюацію з нуля? Чи є хтось хто стикався з подібним? Чи спрацьовує в таких ситуаціях при подачі на ПР пояснювальний лист про помилку, якщо всі дані (номер диплому, серії, ПІБ, спеціальність) - вірні та WES підтвердив мій диплом? Дякую заздалегідь