PR CUAET
-
▫️Income – Дохід ▫️Expenditure – Витрати ▫️Savings – Заощадження ▫️Investment – Інвестиція ▫️Interest rate – Відсоткова ставка ▫️Loan – Позика ▫️Credit – Кредит ▫️Debt – Борг ▫️Budget – Бюджет ▫️Profit – Прибуток ▫️Loss – Збиток ▫️Revenue – Дохід (виручка) ▫️Expenses – Витрати ▫️Assets – Активи ▫️Liabilities – Зобов'язання ▫️Equity – Власний капітал ▫️Capital – Капітал ▫️Stock market – Фондовий ринок ▫️Shares/Stocks – Акції ▫️Bond – Облігація ▫️Dividend – Дивіденд ▫️Mortgage – Іпотека ▫️Financial statement – Фінансова звітність ▫️Tax – Податок ▫️Bankruptcy – Банкрутство ▫️Currency exchange – Обмін валют ▫️Inflation – Інфляція ▫️Deflation – Дефляція ▫️Economic growth – Економічне зростання ▫️Recession – Спад економіки #eloquent_vocabulary
-
Прикро. Але шанс є. Мені , коли перший раз заявку помилково повернули, мені теж нічого не допомогло, як і іншим. А я ось одного хлопця знаю, так його заявку повернули на теж саме місце. Тож комусь буває везе. У них у всьому рандом. Не знаєш де і що допоможе, а де ні. Мені також нічого не допомагало. Я разів сто дзвонила, писала. Зеро😥😥😥😥
-
а шо мається на увазі під бенефітами
-
Доброго дня! Після отримання готового пакету від WES з уже евалюйованим дипломом, виявила що в додатку до диплому (в оригіналі, а як наслідок - і в перекладі та підтверджувальному документі від WES) невірно вказаний місяць мого народження. Отримати виправлений додаток займе дуже багато часу і як я розумію, треба буде заново подаватися на евалюацію з нуля? Чи є хтось хто стикався з подібним? Чи спрацьовує в таких ситуаціях при подачі на ПР пояснювальний лист про помилку, якщо всі дані (номер диплому, серії, ПІБ, спеціальність) - вірні та WES підтвердив мій диплом? Дякую заздалегідь
-
дякую
-
Про ВП дата тут
-
Це ви дивитись те що стосується бенефітів до 2025, а не продовження статусу
-
Просто перегрузку сайта пробить ,в мене відкрилось
-
Где видео инструкция?
-
Ми теж подавали довідки з ДІЇ, перекладені і завірені нотаріально ніяких проблем з цим не було