PR CUAET
-
Всім привіт, є питання. В моєї дівчини є: Віза до 2026 року Ворк перміт до 2026 року Вона подалась на новий ворк перміт, і зараз чекаємо на апрув, але вона їде в Україну через місяць, якщо не отримає новий ворк перміт до того як поїде, то поїде з старим. І коли буде вертатись (вона буде в Україні 2 з половиною місяця), то вона буде мати як я розумію візу яка все ще буде до 2026 року та ворк перміт старий який до 2026 року. Чи є в такій ситуації проблема з ворк пермітом і чи пустять її назад. Якщо її не апрувнуть до того як вона поїде, то її ворк перміт кенсельнуть виходить. І чи зможе вона поновитись ще раз щоб зробити знову новий ворк перміт? Головне питання чи її пустять назад. Другорядне питання чи зможе поновитись на знову новий перміт коли вона приїде, чи будуть з цим проблеми? Дякую!
-
Яка суть: якщо це дійсно так, як я розумію, то для високо тривожних людей (тобто я) простіше “відбашляти” кожного року 255 баксів з людини, допоки не отримаємо PR. І, власне, не відкликати заявку зараз
-
Та не всі знають,як бачите
-
Добрий день! Питання до міграційних консультантів 🙂 Я подався на продовження ворк пермітів собі і дружині учора буквально 😁 і заплатив 510 доларів. Сьогодні офіційно міри продовжили до 2026. Як я розумію, можна ще відкликати заявку і повернути гроші. Питання: чи я правильно розумію, що особливі заходи і тимчасові програми не є законом, тобто їх можуть також відкликати? Тобто чи це означає, що наступного року цього продовження потенційно вже може і не бути?
-
В декабре получили отказ в выдаче SP, в причине IRCC указали, что мы слишком рано подались, так как учеба начнется только в сентябре 2025. На сайте не нашли точных сроков…
-
А ми надіслали, вже і роботі, цікаво, чи модна завернути процес?