PR CUAET
-
Яка суть: якщо це дійсно так, як я розумію, то для високо тривожних людей (тобто я) простіше “відбашляти” кожного року 255 баксів з людини, допоки не отримаємо PR. І, власне, не відкликати заявку зараз
-
Та не всі знають,як бачите
-
Добрий день! Питання до міграційних консультантів 🙂 Я подався на продовження ворк пермітів собі і дружині учора буквально 😁 і заплатив 510 доларів. Сьогодні офіційно міри продовжили до 2026. Як я розумію, можна ще відкликати заявку і повернути гроші. Питання: чи я правильно розумію, що особливі заходи і тимчасові програми не є законом, тобто їх можуть також відкликати? Тобто чи це означає, що наступного року цього продовження потенційно вже може і не бути?
-
В декабре получили отказ в выдаче SP, в причине IRCC указали, что мы слишком рано подались, так как учеба начнется только в сентябре 2025. На сайте не нашли точных сроков…
-
А ми надіслали, вже і роботі, цікаво, чи модна завернути процес?
-
Добрый день. Может кто сталкивался, как отобразить в декларации (вернее кому) проценты по депозиту если с супругом один банк аккаунт
-
Доброго дня! Відпишіть будь ласка як буде складатися ваша ситуація з поданням. Маю таку ж ситуацію - в резерві на обліку з червоною стрічкою « порушення обліку» , але до слотів у Сан-Франциско пустило ( зараз вільні слоти там є на липень) . Дякую заздалегідь!
-
Дякую. Може @OstapBosak дасть чітку відповідь.