PR CUAET
-
Тобто, ви мали інформацію про те, що людей на вулицях мало, але думали, що відчуватимете, що їх багато, як в українському мільйоннику? Ви щось мене взагалі заплутали
-
А що вам взагалі подобається тут?
-
В деяких аеропортах СІН можна отримати. Я не знаю, чи в усіх. Ще треба сім-картка (вона потрібна перед отриманням СІН). Потім вже банківський рахунок і страховка (одночасно можете оформити права)
-
Деякі українці ще й вмазати можуть. Все залежить від людини, хіба в нас немає таких що все поза очі? Є, скрізь є різні люди, тому казати що нація така погана це некоректно, бо ми також не білі і пушисті, особливо зараз в час війни дуже гарно стає видно і друзів в рідних і просто знайомих
-
Самое сильное впечатление это горы. Если мы о географии и климате. Там много зелени есть глазу за что зацепиться. Весна и лето вполне себе комфортные. И да не нравится низкая влажность . Очень тяжело привыкнуть.
-
і в Україні декі персонажі, так би мовити "товариші по роботі", поза очі пакості робили, при цьому дружньо посміхаючись. Особливо, коли директора компанії змінювалися, і вони хотіли вислужитися
-
Ее красота именно в том что она дикая и очень экстремальная. После буковели банф очень жесткий
-
Обожнюю😍
-
Так, природа дуже гарна, особливо в нас, в Альберті
-
Я все таки за то что нации очень сильно отличаются друг от друга. В украине ты знаешь людей которые негативно настроены к тебе они и не скрывают хотя и делают за спиной. А эти лыбятся и делают гадости кажлый день просто чтобы босу лизнуть. Я в украине видел 100х конфлик ных ситуаций и большинство из них явные. А здесь можно только через 3 руки выпытать у кого то что на тебя стучат каждый день
-
Это немного не привычно но город есть город поэтому зайцы это просто сюрприз для меня. А в горах очень незащищенным себя чувствуешь. Медведь сьесть может. Я один раз уже терялся
-
Я знаю но этого в разы меньше. И опять же директора компании меняли а эти дятлы стучат чтобв менеджер им сказал молодец и все больше ничего они не получают. Просто ничего. Собственно говоря мне бос ничего и не говорит. Т.е. польза так себе.
-
Та навіть по місту, по Едмонтону, і зайці туди-сюди бігають, і всякі ховрахи, і койотів у парках повно. О, згадала те, про що не знала до приїзду. А саме - у доволі сухопутному місті, Едмонтоні, повно чайок. Мені це досить дуже дивно. І такі жирні, відгодовані (мабуть, через фастфуд)
-
Ой, у нас таке саме. Все поза очі та поза очі
-
Зато комаров нет и это лютый кайф)
-
Нет у меня ничего такого не было. Море было а страшных болезней не было). А ведмедики такая тваринка что не убежишь от нее
-
Ну, то ще залежить від того, хто де жив раніше)) Я жила й там, де повно отруйних змій і страшних хвороб від комах, то ведмеді поки що не так лякають. Принаймні, їх видно)))
-
Опять же если брать украину там с комарами очень даже комфортно. Здесь больше жрут. В германии класс там нет их
-
Ну, я місцевих комарів не дуже боюсь, хоч і неприємні. Бо я не чула, щоб хтось від них яку страшну хворобу підхопив
-
С 1960 года было всего 20 смертей, так что вероятность крайне мала. Мы натыкались раз так он больше нас испугался чем мы его Но при себе спрей лучше всегда иметь
12 Jan 2024, 17:45
44351/445555
about an hour ago