PR CUAET
-
Доброго дня.Маю таке питання :як правильно написати листа прохання до офіцера щоб він видав ворк перміт на 3 роки бо паспорт закінчується в 2026 році,а продовжити можна тільки 2 міс. до його закінчення бо читала,що хтось так робив? Поділіться будьласка інформацією,дякую
-
Добрий день Підкажіть, будь ласка, чи можна пройти medical exam в Калгарі безкоштовно?
-
Добрий день. Може когось є час відповісти на мої питання. 1. Чи можна подати на новий паспорт якщо мій дійсний до 27 року, Може у Європі. 2. Чи можу я подати сама на новый паспорт на мою дитину, 2 роки, дійсний до 27 року? Скільки чекати на паспорт, якщо це Європа? Дякую
-
Підкажіть будь ласка якщо два дні тому подала на продовження Ворк Пермітів, чи можна зараз відмінити? Чи це вже не можливо? Дякую
-
02.02.2024 Подача 27.02.2025 АОР+біометрія 1 дорослий, 1 дитина Квебек ☀️
-
Доброго дня. Я тут новенька. Скажіть, будь ласка, з чого розпочати? Де потрібно зареєструватися? Усім дякую і сподіваюсь на ваше розуміння та відповідь.
-
На 1 і 2 питання - так, ви можете
-
За стандартними процедурами - як і для всіх інших.
-
Дякую дівчата
-
Дуже дякую!
-
Может нам ждунам FD тоже пожаловаться.))) А вдруг поможет. Кто сколько ждет от AOR, на FD? Мы с декабря🥲
-
Це інформація про безкоштовні послуги, які надаються в рамках сервісів облаштування/поселення - Settlement services. Наприклад, курси з англійської мови. Безкоштовні, якщо на них потрапити до 31 березня 2025 року, якщо після - треба буде платити.