PR CUAET
-
Супер! А я 4ри дня просидiла над документами, майже все зробила! Тiльки форму залишилось заповнити🙈🙉🙈🙈
-
Привіт. Чи є ще шанси потрапити в Канаду? В квітні 2022 року я отримала foil-less letter, проте візу не вклеїла. Спробувала зробити це пізніше, проте мені вклеїли візу з терміном тільки на 1 рік, до 2023 року (хоча всім вклеювали тоді на 10 років) Зараз в мене вже протерміновані терміни візи і в паспорті, і в foil-less-letter. Ще є letter of introduction ,з терміном до 22 квітня 2025. Чи може мені це якось допомогти?
-
В якому місяці 2026 року закінчується? Це залежить, бо оновлення ВП продовжили ж сьогодні. І може ви встигаєте до березня 2026 продовжити паспорт, і подати на новий ВП. Або зробити новий паспорт, рік часу є тепер в запасі.
-
Питання, На Біометрію обовʼязково мати апоінтмент чи можна в живій черзі?
-
А що таке PAL? Бо гугл каже що то лист для студентів
-
‼️‼️‼️🇺🇦🇨🇦‼️‼️‼️
-
Я чесно кажучі, таке вперше чую, щоб аплікацію розглядали 30 днів. Це прям везіння. Навіть у 2022 році один раз тільки таке чула. Бажаю вам продовження вашого везіння 👍 а що у вас за програма? І який офіс? Ви одна чи з депендент? Ви прям потрапили на дуже талановитого і відповідального офіцера. Взяв, відкрив і закрив😂😂😂 я навіть не знала, що так можна 😂😂😂
-
❌ Нагадування - гілка лише для Хронології Питання і дискусії переносимо в гілку «Федеральний етап» або будуть видалятися Дякуємо