PR CUAET
-
Нет
-
В мене наприклад паспорт до вересня 2026 теж, але я тиждень тому вже отримала новий,а чоловіку неможливо нічого поки зробити бо проблема з Резерв+
-
Актуально
-
Пробуйте ловити слоти, або розгляньте ще можливість Європи, як інші зараз терміново літали в Європу/Україну, щоб встигнути.. бо поки більше відмов чим позитивних рішень з такими ситуаціями, тим паче тепер офіцер може сказати у вас був рік часу вирішити цю проблему.. якщо проблема не в Резерві чоловіка, то треба намагатися робити новий паспорт
-
Доброго дня, маю питання стосовно початку бізнесу як няні baby sitter. Знайшла 2 сімʼї які готові мене найняти нянею на неповний робочий день по 3-4 години на 4 дні на тиждень. Я порахувала скільки в середньому маю отримувати але суть у неофіційному або офіційному працевлаштуванні та списанні придбаних матеріалів для навчання дітей … Як правильно поступити ?
-
Я не консультант, але вважаю, що все залежить від Ваших аргументів у кейсі. Бо адаптація в Канаді є одним із важливих чинників, але не основним. Якщо триматися за листи підтримки, то це не зовсім те, про що більшість думають (підкреслюю, це моє розуміння, як я бачу на підставі всього того, що я читаю). Тут йдеться про справжню підтримку, про людей, з якими Ви встигли стати майже родиною, а не просто колеги по роботі чи сусіди. Тобто якщо Ви змінюєте провінцію, то всі листи підтримки втрачають цінність. Також один з аспектів, який ми маємо довести, це чому нам важко чи неможливо залишити Канаду. І якщо Ви будували свій кейс на зв'язках з Канадою, на своєму облаштуванні, то при переїзді треба буде доводити нові зв'язки, нове облаштування в Канаді. Якщо Ваш кейс базувався на інших аргументах, на які переїзд не впливає, то думаю, що можна їхати спокійно. А якщо переїзд дає можливість податися по економічних програмах, то чи варто чіплятися за лотерейну гуманітарну? Ще раз підкреслюю, я не консультант, це лише ті висновки, які для мене є логічними.
-
Дякую
-
Доброго дня, маю питання стосовно початку бізнесу як няні baby sitter. Знайшла 2 сімʼї які готові мене найняти нянею на неповний робочий день по 3-4 години на 4 дні на тиждень. Я порахувала скільки в середньому маю отримувати але суть у неофіційному або офіційному працевлаштуванні та списанні придбаних матеріалів для навчання дітей … Як правильно поступити ?
-
Спасибо но так и не нашел(((