PR CUAET
-
Дякую
-
Доброго дня, маю питання стосовно початку бізнесу як няні baby sitter. Знайшла 2 сімʼї які готові мене найняти нянею на неповний робочий день по 3-4 години на 4 дні на тиждень. Я порахувала скільки в середньому маю отримувати але суть у неофіційному або офіційному працевлаштуванні та списанні придбаних матеріалів для навчання дітей … Як правильно поступити ?
-
Спасибо но так и не нашел(((
-
Я по слоту подавалася
-
Добре, і далі що я маю робити ?
-
я як влаштуюсь в IRCC офіцером вам відразу повідомлю ))
-
Я так розумію ви будете як самозайнята няня, то в такому випадку ви збираєте витрати що відбуваються процесі вашої діяльності
-
Інформація про продовження можливості подати на новий перміт по CUAET є тут: t.me/prcuaet/19036/505784 Будь ласка, видаліть посилання на тікток.
-
А як ви новий паспорт зробили? В мене мій також до вересня 2026го і я ніяк не можу від посольства допроситися зробити новий, я по пільговій категорії проходжу
-
Жива черга, але по годинам що вказані на сайті
-
Зате є Insurance agents and brokers 🤯
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/express-entry/rounds-invitations/category-based-selection.html
-
Вибачте, можливо не зрозуміла. Те що отримаєте декларувати вже в декларації за 2025