PR CUAET
-
Я по слоту подавалася
-
Добре, і далі що я маю робити ?
-
я як влаштуюсь в IRCC офіцером вам відразу повідомлю ))
-
Я так розумію ви будете як самозайнята няня, то в такому випадку ви збираєте витрати що відбуваються процесі вашої діяльності
-
Інформація про продовження можливості подати на новий перміт по CUAET є тут: t.me/prcuaet/19036/505784 Будь ласка, видаліть посилання на тікток.
-
А як ви новий паспорт зробили? В мене мій також до вересня 2026го і я ніяк не можу від посольства допроситися зробити новий, я по пільговій категорії проходжу
-
Жива черга, але по годинам що вказані на сайті
-
Зате є Insurance agents and brokers 🤯
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/express-entry/rounds-invitations/category-based-selection.html
-
Вибачте, можливо не зрозуміла. Те що отримаєте декларувати вже в декларації за 2025
-
Добрий вечір. Підкажіть може хто знає. Якщо маю візу cuaet, в Канаду ще не прибував. Маю дозвіл на воркперміт до листопада 2025, це той що видавали з візою. Чи отримаю я ВоркПерміт, в аеропорту, якщо прилетіти до 31.03.2025? Дякую 🙏 за відповідь.
-
Дуже треба нам знати конкретно хто отримав з такими умовами ВП. Бо теж в такому положенні чоловік...зловити слот за рік не може...чергу скасували що була, знову зловив слот, але не може ніяк підтвердити час візиту. Навіть як що зможе, все одно не встигає по новому паспорту податися на ВП. Писали декільком міграційним консультантам, не мають таких кейсів, хоча тут писали що були хто отримував по внутрішньому паспорту з водійських правами канадськими...чи id канадським. Що робити? Не розуміємо.
-
Зроблять, ви маєте право мати 2 паспорти. Тільки проблема зловити слот))