PR CUAET
-
Позвоните им по телефону, вам это сделают сразу по звонку. У меня так было когда в процессе старая заявка висела и новая из-за этого не могла подтянуться, решили все за пару минут. Главное наберите потому что физические офисы service canada этим не занимаются 18002067218
-
CELPIP B2 Група 📅 Час занять: встановлюємо за вашим запитом 📚 Кількість занять: 27 уроків 👥 Група: до 3 студентів 💡 Для кого: Рівень B2 Бажаєте скласти CELPIP на 8-9 балів у всіх аспектах 📌 Старт: по набору групи *перед стартом вам буде запропоноване коротке заняття з викладачем, щоб ви переконалися, що вам підходить курс та група* Для запису - чекаємо вас в особистих повідомленнях!🤍 ❗️ Якщо маєте поточний рівень володіння англійською A2 або ж B1 - також пишіть нам!
-
Доброго дня, тут вже обговорювали тему офіс витрати, якщо працюєш з дому. Роботодавець заповнить форму T2200. Але вказано що треба подавати форму T777 разом з paper return. Якщо я подаю через wealthsimple, я ж нічого паперового не відправлю до CRA, вірно? Просто використовую форму T777 для розрахунку? Дякую :)
-
Дякую за відповідь, сподіваюсь це буду не довго…
-
Залежить від дня я думаю.. Я була в позаминулий понеділок, були списки, в обід я була 26 по списку в черзі, потім біля 4 години вони забрали цей список і викликали по черзі по ньому
-
Як добре що є така група. Бо коли впадаєш у відчай очікування , то історії і істерики від тобі подібних в цій групі дуже заспокоюють 😁. Дякую усім ❤️ а особливо організаторам!
-
Хто недавно забирав паспорт у Консульстві Едмонтона?Черги великі чи можна спокійно отримати?
-
Да уже вот-вот должен. К следующей неделе авось закончат и приступят к 10+ числам декабря. Кто-то вон резвый уже свою долю отмотал и уже 24 декабря шарашит
-
Напишіть мені у вівторок в особисті після обід, я буду там подаватись в цей час
-
Привет, подскажи пожалуйста сегодня могут быть слоты? Спасибо
-
Так ви ж питали про продовження паспорту, для продовження жива черга
-
Спасибо большое за совет, наберем обязательно
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/express-entry/rounds-invitations/category-based-selection.html
-
Весело, а надежда была именно на STEM :(