PR CUAET
-
Ділюся досвідом відвідування посольства в Квебеці: Жива черга. Відкриваються о 9.00, ми були першими о 8.00. Вся процедура зайняла десь 30 хвилин. Дрібні речі як телефон, ключі можна залишити у секьюріті. Також можна залишити речі в камері скову в отелі Шато Фронтенак за 12 доларів - телефоном сплачувати не можна, тільки карткою або готівкою ( потрібно сказати що в йдете в посольство США). Удачі !
-
Дякую, вже додала.
-
Всім привіт! давно не слідкував за групою. Будь ласка, якщо у когось є свіжа інформація про те, як зараз ловити слоти або якісь лайфхаки, напишіть мені, можна в приват. Якщо зараз все настільки складно, то, можливо, хтось робив паспорт і спеціально літав до Європи? Бо мені здається, що зараз простіше і швидше злітати в Європу. зайшов на сайт консульства, і там слоти у вільному доступі, навіть на завтрашній день у Франції та Іспанії для прикладу Тому це виглядає досить смішно. Невже українців у Канаді справді так більше, ніж у Європі?
-
Чи були в Торонто слоти?
-
Прикрипіпити лист пояснення чому так, і прикрипіти там де додаткові документи наприклад укр паспорт 🪪 , те що люди так отримували я знаю це від імміграційного консультанта, вона так рекомендувала робити, і я думала що так зроблю, але так як продовжили програму тоді я встигаю зробити паспорт, це діло кожного робити так чи ні, але я думаю треба всі варіанти пробувати, можна навіть вказати що ви маєте слот на виготовлення паспорта, просто він не встигає виготовитися і попросіть щоб до дати його пізніше, так також люди робили, я не претендую на істину, просто ділюся тим що знаю, бо і самій потрібно було.
-
В мене теж саме
-
Господа, на руках 2 загранпаспорта. Один (в котором собственно канадская виза), действует до апреля 2028. Второй новый, до 2034 года. Можно ли продлить визу следующего марта по новому паспорту , который до 2034 года? Чтобы вп был до 2029 года....
-
Ви хоть бачите їх. В мене взагалі їх не показує🤦♀️
-
Нужно иметь год , чтобы войти в пул. Но выбран профиль может быть даже если 6 месяцев опыта. Без 12 месяцев опыта не получиться сделать профиль в ЕЕ.
-
Я ще б була вдячна, якби люди написали як взагалі проходять авторизацію (можна в особисті). У мене нема доступу до банку, укрсімка заблокована, укрпаспорт прострочений (45 виповнилося вже за кордоном після вторгнення), тільки в наявності біометричний закордонний паспорт строк дії якого закінчується в 27 році