PR CUAET
-
Конечно рандом ,зависит еще от офиса ,недавно видел вообще пал после портал 1 и не все получают его даже
-
Всім привіт! Є питання, роблю WES course by course report для APEGA до цього в мене був замовлений document by document report для PR тільки для Master degree. Master degree я підтверджувала через український ENIC, для бакалавра в мене є переклад, хтось знає чи потрібно мені робити спочатку підвищення бакалавра через наш ENIC чи достатньо пдігрузити переклади?
-
новина гарна, була б тільки раніше. то паспорт би не робили з таким стресом
-
А из Узбекистана получить такую же справку не подскажите как?
-
Express Entry updated! Зміни у category-based вибірках 📌Вижимка з основного посту: 🚨🇨🇦 Канадська система Express Entry оновила категорії відбору на основі професійної приналежності для залучення фахівців у пріоритетних галузях. Основні зміни: 🇨🇦 STEM-професії: 📌 Зменшено перелік професій, додано нові спеціальності в наукові та технічні напрямки. 🇨🇦 Технічні спеціальності: 📌 Збільшено кількість професій, включено нові ремісничі та технічні спеціальності. 🇨🇦 Сільське господарство: 📌 Залишено лише одну професію, що відображає специфічні потреби галузі. 🇨🇦 Франкофони: 📌 Без змін. 🇨🇦 Медицина: 📌 Без змін. 🇨🇦 Освіта: 📌 Нова категорія для 5 професій, спрямованих на підтримку освітнього сектору Канади. Залишайтеся в курсі змін та оновлень! Повний пост про зміни з зазначенням нових НОК можна переглянути за посиланням: www.instagram.com/p/DGl_IL0s_gc/?igsh=MnBna25zZjV5eW1j _____________________ #maple_chronicles #prcuaet
-
Как получить справку о несудимости из Узбекистана гражданке Украины? может быть у кого то есть такой опыт?