PR CUAET
-
Якщо немає самого дозволу від міграційної, то у вас же є штамп в паспорті про виїзд на ПМЖ. Як варіант можна його перекласти. Як доказ, що здали в звʼязку з виїздом на пмж. Ще можна знайти закон із поясненням, що вимагалось здавати військовий документ. І додати в пояснення.
-
Оно не поможет вам поймать слот. Даты показывает, но выбрать и завершить процесс - нет
-
На яку ?
-
В компьютере где время и дата. Там вы должны сменить на ту дату которая вам подходит.
-
В настройках вашего компьютера
-
Мы их видим, а когда нажимаем нам пишет что к сожалению попробуйте еще произошла ошибка
-
Це я розумію. Це для тих хто приїхав до 31.03.2024
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, чи вдалося вам якось вирішити цю проблему? Я така сама і теж 25 березня.
-
Попробуйте поставить любую дату в августе. К примеру 1.08.2025 и вы тогда по идее должны увидеть слоты на 6 мес. вперёд.
-
Добрий вечір. Підкажіть може хто знає. Якщо маю візу cuaet, в Канаду ще не прибував. Маю дозвіл на воркперміт до листопада 2025, це той що видавали з візою. Чи отримаю я ВоркПерміт, в аеропорту, якщо прилетіти до 31.03.2025? Дякую 🙏 за відповідь.
-
Ні, не було ще PAL....можливо після eligibility Ana security check прийде
-
Да, должен быть в пуле EE по одной из программ