PR CUAET
-
Да есть резерв
-
Там слотів тих немає. Це баг який лишився після оновлення системи і того як розбирали слоти(ви ж навіть прдивість всі слоти в однакові дні і години наскільки б далеко не клацав). Я тоді чоловіку спіймала(в листопаді коли оновлювали систему і виклали їх на пів року наперед), ото так само світилось, але тоді хоч щось можна було урвати. Їх фізично немає вони зайняті(мені так досі показує слот який я зловила на чоловіка що він типу доступний, а як натискати щоб взяти то пише «дата і час зайняті») Тому зараз не шукайте див, лазєйкі позакриваті, слоти наперед розписані дуже далеко більш ніж на пів року(бо поки була лазєйка ця то багато людей таки скористалось), ставайте в чергу та чекайте бо є коли не підтвердять і слот падає тому хто в черзі, плюсом і черга ж рухається а не так як раніше було що люди рік в ній безвилазно стояли і результату 0
-
Тобто виходить, що я можу приїхати до дати відкритого ВП (листопада) І мені його можуть дати до листопада або на 3 роки.
-
На кожного повинен бути окремий лист. Він не може по Вашому записатись. Почекайте пару днів і пишіть їм на веб-форм, просіть щоб до слали лист на чоловіка. Я 7 місяців чекала на листи для дитини і чоловіка. Отримала за два місяці після того, як відправила вдруге прохання надіслати листа.
-
Если у него с резерв+ все ок или он пенсионер - пришлют.
-
Делать Дию. Есть много способов. Снят не равно исключен, вполне вероятно что в ОБЕРІГ про вас есть данные и нужно их актуализировать через Резерв
-
Дякую
-
Якщо я самозайнята, подаю сімʼям інвойси, мені потрібно платити податок ? Чи є можливість вирахувати суму яку маю оплатити ?
-
Express Entry updated! Зміни у category-based вибірках 📌Вижимка з основного посту: 🚨🇨🇦 Канадська система Express Entry оновила категорії відбору на основі професійної приналежності для залучення фахівців у пріоритетних галузях. Основні зміни: 🇨🇦 STEM-професії: 📌 Зменшено перелік професій, додано нові спеціальності в наукові та технічні напрямки. 🇨🇦 Технічні спеціальності: 📌 Збільшено кількість професій, включено нові ремісничі та технічні спеціальності. 🇨🇦 Сільське господарство: 📌 Залишено лише одну професію, що відображає специфічні потреби галузі. 🇨🇦 Франкофони: 📌 Без змін. 🇨🇦 Медицина: 📌 Без змін. 🇨🇦 Освіта: 📌 Нова категорія для 5 професій, спрямованих на підтримку освітнього сектору Канади. Залишайтеся в курсі змін та оновлень! Повний пост про зміни з зазначенням нових НОК можна переглянути за посиланням: www.instagram.com/p/DGl_IL0s_gc/?igsh=MnBna25zZjV5eW1j _____________________ #maple_chronicles #prcuaet
-
І адресу, і те, що Ви в Канаді, і ще купу особистої інформації. Але на цьому етапі Ви можете сказати, що не в Канаді і надати їм дату, коли плануєте повернутися. Тоді Портал 2 прийде вже після Вашого повернення.
-
Я так теж зробила
-
Тут вже куча чоловіків отримали свої паспорти. Висилають👍
-
День багатий на зміни. Сьогодні дуже сильно змінили кваліфікаційні НОКи на таргетовані вибірки по ЕЕ. Нагадаю ті хто мають 6 місяців досвіду (за останні 3 календарні роки) в одній з професій, які попадають в ту чи іншу категорію, можуть додатково бути вибрані в таргетованих вибірках, що зазвичай означає нижчий прохідний бал. Ідемо по порядку: 1. Французька - без змін 2. Медики. Основна зміна - забрали 33109 (інші мед асистенти), на які раніше можна було відносно легко попасти бо непотрібна була ліцензія, проте 33103 залишили (помічники фармацевта) 3. СТЕМ - Забрали практично всі ІТ професії (крім кібербезпеки), залишися в основному інженери 4. Трейди (ремесло/будівництво). - На жаль забрали інсталяторів, код який багато хто таргетував, бо робота в цій професії була доступна. Проте додали дуже багато інших кодів - наприклад укладка підлоги, дахові роботи, маляри, заливка бетону, кладка/муляри Що цікаво також Повар! 5. Агро. Залишили тільки м'ясників. 6. Освіта (нова категорія) - помічники вчителя/вихователя, вихователі в садочку, вчителі в школах.
-
Express Entry updated! Зміни у category-based вибірках 📌Вижимка з основного посту: 🚨🇨🇦 Канадська система Express Entry оновила категорії відбору на основі професійної приналежності для залучення фахівців у пріоритетних галузях. Основні зміни: 🇨🇦 STEM-професії: 📌 Зменшено перелік професій, додано нові спеціальності в наукові та технічні напрямки. 🇨🇦 Технічні спеціальності: 📌 Збільшено кількість професій, включено нові ремісничі та технічні спеціальності. 🇨🇦 Сільське господарство: 📌 Залишено лише одну професію, що відображає специфічні потреби галузі. 🇨🇦 Франкофони: 📌 Без змін. 🇨🇦 Медицина: 📌 Без змін. 🇨🇦 Освіта: 📌 Нова категорія для 5 професій, спрямованих на підтримку освітнього сектору Канади. Залишайтеся в курсі змін та оновлень! Повний пост про зміни з зазначенням нових НОК можна переглянути за посиланням: www.instagram.com/p/DGl_IL0s_gc/?igsh=MnBna25zZjV5eW1j _____________________ #maple_chronicles #prcuaet