PR CUAET
-
Привіт, Як слід показати досвід роботи в компанії людині яка працювала багато років в одній компанії, але міняла job titles? Сильно обовʼязки не змінювалися і усі позиції співпадають одному НОКу. Але reference letter від компанії був виданий з чітким розподілом по датам на яких позиціях людина працювала і duties також вказані під позицію. Приклад: 01.01.2015-01.01.2016 - junior software developer 01.01.2016-01.01.2017 - middle software developer 01.01.2017-01.01.2022 -senior software developer Заявка для ЕЕ. Таке вказувати як три окремі досвіди, чи один?
-
Спасибо большое Алекс,теперь я поняла..буду ждать
-
Ви не можете її знайти бо її не відкривали і не надавали номеру. Аор це коли номер надають. Тобто треба рік у черзі почекати щоб просто номер аплікаціїї отримати. Потім ще рік почекати коли вони прочитають що там у середині написано, потім ще півроку на рішення про пр. Ну і пару місяців на фінал.
-
Ви в будь якому випадку будете пов'язані, і буде 2 окремі декларації. Для мене простіше сім'єю, одразу прорахувати всі бенефіти і визначитися на кого вигідніше списувати певні витрати.
-
Тут повний рандом. Але тут писали не раз теж, що довгий розгляд був EE
-
Чи могли б дати поради по розділу читання
-
Повернення кожному своє
-
Хоча б FD мати то було б спокійно чекати далі місяцями 😂дивлячись як зараз ecopr дають. Подивимося, замовили знову ноутс. Бо з попередніх то ми навіть не на comprehensive, не знаю чому чому так довго тоді.
-
Зловила дату з другої своєї спроби, коли ще слоти треба було ловити кожний другий вівторок і час йшов на секунди. Паспорт оформили у жовтні, він прийшов Укрпоштою в кінці грудня у консульство, бо були затримки з поштою Канади тут. Але ціна 6 дол за доставку, а не щось $50 як DHL.
-
Пришлите, пожалуйста 🙏🙏🙏, скрин этого письма, чтобы почитать, как они пишут про выезд-заезд для аннулирования ТРП. Очень переживаем за ТРП нашего ребенка. Тоже размышляли на счет выезда, например в Мексику. У него новый паспорт с вклеенной визой и visitor record.
-
Все одно зручніше одночасно. Але дивіться як зручніше буде саме вам. В любому випадку це буде 2 окремі декларації, і ви все одно будете "зв'язані" як подружжя. Тільки один буде отримувати карбон такс та gst.