PR CUAET
-
Добрий вечiр, Олена, всi 5 великих банкiв зроблять. Scotia, CIBC, TD, BMO, RBC. Головне во всi НЕ бiгти одночасно, бо зруйнують кредитну iсторiю. "Найкращi умови" залежать наскiльки у вас складний файл, та ще трохи вiд потенцiйного жлобства спецiалiста (або його Менеджера) який буде вам робити. Якшо ви вже готовi купляти, пишiть = зроблю вам все на кращих умовах (discount), як Mortgage Broker. Подам одночасно в декiлька Банкiв, та виберем там де вам будет краще.
-
Тому я не знаю на якому з их етапі повинні були бути проблеми з ТРП) Я думаю що просто з дітьми все простіше
-
Ні, не вдалося. Спробую створити новий акаунт.
-
Ми отримали номінацію, пройшли всі етапи на федеральному рівні вже і отримали Портал 2 - запит на те чи ми в Канаді і адресу нашу для доставки ПР карток плюс запит завантажити фото на них
-
Таж фігня, у мене з колегою все однаково, тільки його після подачи звільнили і він сидів на EI два місяці і вже з PR майже місяць, а подався по той самій програмі і тому самому employer, на 12 днів раніше сабмітив за мене. Ще в нього мілітарі було в мене ні🤦🏻♂️ я не розумію IRCC
-
Хіба? Там же «далекі» GTA, а не прям disctrict Якщо так рахувати то і Норт Йорк , Іст Йорк, Скарбороу то міста Тоді від Торонто залишиться DT з вежею лише)))
-
В закріплених повідомленнях
-
Етобіко то агломерація, тому рахуйте окраїна Торонто. Для карбо не підходить
-
Теж цікавить це питання. Розумію що очікування біометрії може затягнутися на місяці
-
Написали що «краще мати запис» виглядає так що є інший варіант😄 про запис то все зрозуміло, дякую
-
Онтаріо вчора отримали запит на біо - сьогодні здали. Квебек батьки сьогодні отримали запит, - в Монреалі раніше ніж через 2 нед не дає записати , дивилася всі пункти, це у всіх так у Квебеці?
-
Ну принаймі є в випадаючому списку для цього бенефіту , тому і вирішила запитати😅