PR CUAET
-
Ми отримали номінацію, пройшли всі етапи на федеральному рівні вже і отримали Портал 2 - запит на те чи ми в Канаді і адресу нашу для доставки ПР карток плюс запит завантажити фото на них
-
Таж фігня, у мене з колегою все однаково, тільки його після подачи звільнили і він сидів на EI два місяці і вже з PR майже місяць, а подався по той самій програмі і тому самому employer, на 12 днів раніше сабмітив за мене. Ще в нього мілітарі було в мене ні🤦🏻♂️ я не розумію IRCC
-
Хіба? Там же «далекі» GTA, а не прям disctrict Якщо так рахувати то і Норт Йорк , Іст Йорк, Скарбороу то міста Тоді від Торонто залишиться DT з вежею лише)))
-
В закріплених повідомленнях
-
Етобіко то агломерація, тому рахуйте окраїна Торонто. Для карбо не підходить
-
Теж цікавить це питання. Розумію що очікування біометрії може затягнутися на місяці
-
Написали що «краще мати запис» виглядає так що є інший варіант😄 про запис то все зрозуміло, дякую
-
Онтаріо вчора отримали запит на біо - сьогодні здали. Квебек батьки сьогодні отримали запит, - в Монреалі раніше ніж через 2 нед не дає записати , дивилася всі пункти, це у всіх так у Квебеці?
-
Ну принаймі є в випадаючому списку для цього бенефіту , тому і вирішила запитати😅
-
Це дуже чудовий знак для нас! Може TRP і не вплине на рішення. А як цей портал 2 виглядає? Це якийсь лист від IRCC? У перший раз чую таке поняття. Нам рік назад прийшов лист, що вони прийняли нашу заявку, потім зразу request на біометрію нас троїх і чомусь мед. огляд тільки на сина. І весь рик цілковита тиша. Що нам далі чекати? З вашого досвіду? Military запит приходив для чоловіка?
-
Запиту для чоловіка не було. Він виїхав в період війни вже, але він астматик з 2 років з діагнозом і якийсь час в дитинстві навіть мав інвалідність. Тому документи були всі - я відразу доклала все і відправила все разом коли подавалась на федеральний етап разом із поясненнями. Додала все - дипломи з евалюацією, резюме, все що вдома було😅 До запити були на номінацію саме і тому ми її дуже довго чекали На федеральний подались 12 червня 2024 року, заявку в роботу взяли в кінці жовтня, одразу здали біометрію і на початку лютого прийшов Портал 1 - питання про зріст, колір очей, адресу електронної пошти і на наступний день Портал 2 Почитайте за етапи на сайті або запитайте чат gpt))
-
Пардон, якщо там є Торонто - так Якщо ж ні - ні Етобіко це Торонто (в моїй голові дописати Крим це Україна - оскільки саме з такими емоціями етобітчани це говорять😁)
-
Доброго дня,хто знає де можна здати біометрію в Калгарі
-
Підкажіть, чому я бачу лише 3 послуги? Як знайти послугу оформлення паспорту?
-
Дякую!🙏