PR CUAET
-
Написали що «краще мати запис» виглядає так що є інший варіант😄 про запис то все зрозуміло, дякую
-
Онтаріо вчора отримали запит на біо - сьогодні здали. Квебек батьки сьогодні отримали запит, - в Монреалі раніше ніж через 2 нед не дає записати , дивилася всі пункти, це у всіх так у Квебеці?
-
Ну принаймі є в випадаючому списку для цього бенефіту , тому і вирішила запитати😅
-
Це дуже чудовий знак для нас! Може TRP і не вплине на рішення. А як цей портал 2 виглядає? Це якийсь лист від IRCC? У перший раз чую таке поняття. Нам рік назад прийшов лист, що вони прийняли нашу заявку, потім зразу request на біометрію нас троїх і чомусь мед. огляд тільки на сина. І весь рик цілковита тиша. Що нам далі чекати? З вашого досвіду? Military запит приходив для чоловіка?
-
Запиту для чоловіка не було. Він виїхав в період війни вже, але він астматик з 2 років з діагнозом і якийсь час в дитинстві навіть мав інвалідність. Тому документи були всі - я відразу доклала все і відправила все разом коли подавалась на федеральний етап разом із поясненнями. Додала все - дипломи з евалюацією, резюме, все що вдома було😅 До запити були на номінацію саме і тому ми її дуже довго чекали На федеральний подались 12 червня 2024 року, заявку в роботу взяли в кінці жовтня, одразу здали біометрію і на початку лютого прийшов Портал 1 - питання про зріст, колір очей, адресу електронної пошти і на наступний день Портал 2 Почитайте за етапи на сайті або запитайте чат gpt))
-
Пардон, якщо там є Торонто - так Якщо ж ні - ні Етобіко це Торонто (в моїй голові дописати Крим це Україна - оскільки саме з такими емоціями етобітчани це говорять😁)
-
Доброго дня,хто знає де можна здати біометрію в Калгарі
-
Підкажіть, чому я бачу лише 3 послуги? Як знайти послугу оформлення паспорту?
-
Дякую!🙏
-
Ми подалися 6 листопада 2023 року 😪. Ми по економічній провінційній програмі Саскатчевану.
-
До речі сьогодні зателефонувала в Servus і на даний момент ставка знизилась і зі знижкою працівника буде 4,14 на 5 років при down-payment 20%
-
Дякую! 🙏
-
Можливо у когось була схожа ситуація. Подались на продовження WP батькам 31.07.2024 коли ще не було офіційно оголошено що будуть продовжувати по CUAET. Вони приїхали в березні 2022. Досі не отримали нічого. Вже дзвонили на горячу лінію також писали листа MP. Вони кажуть що на розгляді і ті дні що вказані на сайті тільки для тих хто один а не сім'я. Терміни для сім'ї інші. Не знаємо що робити. Current WP valid till April 12th, 2025. Переподатися заново? 7 місяців очікування...
-
Зайдіть в гілку Хронологія) там побачите плюс мінус як іде процес у людей)
-
Здравствуйте, подскажите пожалуйста, пришел запрос на financial information. Надо ли отправлять информацию только о principal applicant, или о жене и ребенке тоже?
-
Провінційні зазвичай дуже довго Я була в групі поданих в червні 2024 року саме по таких програмах, то довго, але всі плюс мінус однаково. Ви щось прям супер довго Але знову ж таки, номінація, наприклад, зазвичай 3-4 місці займає, ми чекали повних 7 місяців. Інколи буває таке Пробуйте телефонувати, писати, писати місцевим депутатам з проханням написати в IRCC) говорять що допомагає інколи Успіхів ☺️