PR CUAET
-
Можливо у когось була схожа ситуація. Подались на продовження WP батькам 31.07.2024 коли ще не було офіційно оголошено що будуть продовжувати по CUAET. Вони приїхали в березні 2022. Досі не отримали нічого. Вже дзвонили на горячу лінію також писали листа MP. Вони кажуть що на розгляді і ті дні що вказані на сайті тільки для тих хто один а не сім'я. Терміни для сім'ї інші. Не знаємо що робити. Current WP valid till April 12th, 2025. Переподатися заново? 7 місяців очікування...
-
Зайдіть в гілку Хронологія) там побачите плюс мінус як іде процес у людей)
-
Здравствуйте, подскажите пожалуйста, пришел запрос на financial information. Надо ли отправлять информацию только о principal applicant, или о жене и ребенке тоже?
-
Провінційні зазвичай дуже довго Я була в групі поданих в червні 2024 року саме по таких програмах, то довго, але всі плюс мінус однаково. Ви щось прям супер довго Але знову ж таки, номінація, наприклад, зазвичай 3-4 місці займає, ми чекали повних 7 місяців. Інколи буває таке Пробуйте телефонувати, писати, писати місцевим депутатам з проханням написати в IRCC) говорять що допомагає інколи Успіхів ☺️
-
1. Мед-расходы должны быть больше меньшего из 2759 и 3% годового дохода супруга с меньшим заработком. 2. Все мед-расходы ( в том числе с учётом ячейки 85) можно записать на одного супруга. 3. По опыту в ячейке 85 стоит сумма 550-600 долларов. У меня в прошлом году было ~550, в этом году 660. 4. Идеально, если ваш бухгалтер перевыпишет форму Т4, но он не обязан это делать. Иначе нужно считать самому.
-
Дивлячись в кого. В мене були ситуації,коли обидва з подружжя сплачували і з двох Т4 тільки бокс 85 давав 1500-1800.
-
Так, тільки вчора відправили місцевому депутату лист з проханням допомогти. Побачимо, як це допоможе.
-
Ось така зараз картинка